Hem » Kreatiner » Protected Creatine Pyruvate

Protected Creatine Pyruvate

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Lagerstatus:
199 SEK

Beskrivning

Protected Creatine Pyruvate

I syraskyddade kapslar

PROTECTED CREATINE PYRUVATE är en “designer förening”, en auktoriserad ingrediens som bildas när Pyruvursyra binds kemiskt med Kreatin Monhydrat. Den utformades med avsikt att förena två ämnen som har viktiga roller i kroppen.

PROTECTED CREATINE PYRUVATE är i magsyra skyddade vegetariska kapslar med fördröjd utsöndring! Dessa växtbaserade speciella kapselskal är tillverkade för optimal leverans av känsliga aktiva ingredienser. Ungefär 95% av Kreatinet i kroppen finns i skelettmuskulaturens celler. Dessa celler kan lagra mer Kreatin än vad du normalt får från din dagliga kost och det som syntetiseras av din kropp. Genom att komplettera din kost med Kreatin, kommer dina muskler att bibehålla mer Kreatin. De gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag av 3 gram Kreatin! Med kapslat kreatin föreslås ”långsam laddning”. Vanligtvis, så inom 30 dagar kommer musklernas kreatinmättnad att ha ökat signifikant. Kreatin i en dos av minst 3 g per dag är vetenskapligt bevisat att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som viktträning eller kardio i intervallform!* Pyruvat spelar en roll i Krebs-cykeln, en energigenererande cykel.

Bruksanvisning
Ta en dosering (8 kapslar) per dag på tom mage tillsammans med rikligt med vätska, huvudsakligen kring träning, lämpligen tillsammans med vanliga kolhydrater. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.

Varning
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS! Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Innehållsmängd
100 kapslar – 12 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 111636
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

YVPh
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om