Hem » Vitaminer och Mineraler » Multi Pro Plus
 • Scitec Nutrition Multi Pro Plus
 •  

Multi Pro Plus

1 2 3 4 5
(3.8/5) Baserat på 40 betyg.
Lagerstatus:
269 SEK

Beskrivning

Multi Pro Plus

MULTI PRO PLUS är en höghaltig multivitamin och mineral formel i en pack med flera tabletter/kapslar som är baserad på vår 2013 MEGA DAILY ONE PLUS multivitamin kapslar. MEGA DAILY ONE PLUS är vår avancerade multivitamin och mineral formel som i sig själv innehåller 25 ingredienser (plus extra funktionerna av MULTI PRO PLUS)! 

Den har en hög dos vitamin B-komplex och Vitamin C, plus viktiga mineraler som magnesium, selen och zink. Vitamin C bidrar till normal funktion hos immun och nervsystem, och till reducering av trötthet och utmattning. Det hjälper också till att upprätthålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv träning (de gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag som överstiger det rekommenderade dagliga intaget av Vitamin C med 200 mg)!

Vitamin B2 bidrar till upprätthållandet av normal syn och normala röda blodkroppar. Folat bidrar till normal aminosyre syntes.

MULTI PRO PLUS innehåller 250 % av det Rekommenderade Dagliga Intaget av Vitamin D3! Vitamin D bidrar till upprätthållandet av normal muskel och immunsystem funktion, och till normal absorption/utnyttjande av kalcium och fosfor.

Zink bidrar till normal fertilitet, reproduktion och till upprätthållandet av normala testosteron nivåer, och också till normal makronärings metabolism.

Magnesium bidrar till normal funktion hos nervsystemet: neurotransmission och muskelkontraktion inklusive hjärtmuskelns; och också till normal protein syntes och till upprätthållandet av normal benmassa och tänder.

Selen bidrar till normal spermatogenesis, till normal sköldkörtelfunktion och till upprätthållandet av normalt hår och naglar.

MULTI PRO PLUS har dessutom en Omega-3 och Lecitin mjukgelkapsel, Co Q10, Polyfenol rikt Vindruvskärne extrakt och är också berikat med Lutein!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
Ta ett paket om dagen, helst tillsammans med måltid. Använd denna produkt som en del av en hälsosam, balanserad kosthållning, inte som kostersättning.

Allergi information
Innehåller skaldjur och fiskingredienser! Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
30 paket - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 103148
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

7bpDz
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
  249 SEK
 • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA! GMO FRITT! PEAN...
  59 SEK
 •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
  59 SEK