Hem » Aminosyror » Ami-No Xpress

Ami-No Xpress

1 2 3 4 5
(3.6/5) Baserat på 7 betyg.
Smak:
Lagerstatus:
239 SEK Ord. Pris (299 SEK)
Lagerstatus:
239 SEK Ord. Pris (299 SEK)

Beskrivning

Ami-No Xpress

MIKRONISERADE AMINOSYROR, BETAIN, L-CITRULLIN, BETA-ALANIN MED MERA!

Krossa dina träningspass med nya AMI-NO XPRESS formeln designad för högintensiv träning! AMI-NO XPRESS är en ”under tränings” formel med 19 nogrannt utvalda aktiva ingredienser i 4 olika matriser som är viktiga för ett flertal långvariga träningspass! Betain är en metyldonator i människokroppen. Många viktiga biokemiska processer är beroende av metylering (t.ex. metylering av homocystein för att bilda L-Metionin som är del av den välkända Kreatinstrukturen; och som är den startande aminosyran vid proteinsyntes).

Vi försäkrade oss om att ge dig mikroniserade aminosyror för en snabbare absorption, inklusive mikroniserad BCAA och mikroniserat L-Arginin (föregångaren till Kväveoxid och Kreatin). Och ovanpå allt tillsatte vi rent L-Citrullin (en ännu bättre Kväveoxid booster!) tillsammans med Malicsyra och L-Arginin Alfa-Ketoglutarat (AAKG) som är nyckelintermediärer i viktiga metaboliska cykler. Alla de extra aminosyrorna, Beta-Alanin, vitaminerna och mineralerna kommer också att hålla dig på rätt spår under din hårda svettiga träning! Fosfor och Vitaminerna B6 och B12 bidrar till normal energibildande metabolism. Vitaminerna B9 och B12 bidrar till reducering av trötthet och utmattning. Vitamin C hjälper till med att upprätthålla ett normalt immunsystem under och efter intensiv träning. De gynnsamma effekterna uppnås vid ett intag som överstiger det rekommenderade dagsbehovet med 200 mg (finns i 1 dosering av AMI-NO XPRESS)! Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes. Magnesium och Fosfor bidrar till underhåll av ett normal skelett. Kalium bidrar till normal muskelfunktion, upprätthållandet av normalt blodtryck och till normal funktion av nervsystemet.

Bruksanvisning
Blanda 1 dosering (22 g) med 500 ml vatten dagligen och drick under din träning.

Varning
Beta-Alanin kan orsaka en harmlös, temporär stickande känsla i huden hos vissa individer. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam balanserad kost, inte som kostersättning. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. ÖVERSKRID INTE DEN ANGIVNA REKOMMENDERADE DOSEN. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom.

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och skaldjur.

Smaker
Apelsin - mango, persika iste

Innehållsmängd
440 g – 20 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 110551
Lagerstatus:
Artnr: 110552
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

cJLMb
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK
  • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA! GMO FRITT! PEAN...
    59 SEK
  •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
    59 SEK