Hem » Vitaminer och Mineraler » ZMA 90 Caps
 • Optimum Nutrition ZMA, 90 Kapslar
 •  

ZMA 90 Caps

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg

Beskrivning

ZMA, ett kosttillskott från Optimum Nutrition är en kombination av zink, magnesium och vitamin B6. ZMA från Optimum innehåller en blandning av olika källor till magnesium och zink för att ge dig en mer avancerad produkt.

Avancerat ZMA-recept
Full månadsförbrukning
Multipla källor till zink och magnesium

ZMA från Optimum Nutrition innehåller Zink, Magnesium och vitamin B6. Detta enkla innehåll ansvarar för en lång serie effekter som redogörs nedan. Där många andra ZMA-produkter endast väljer en källa till magnesium och zink så väljer Optimum att istället använda multipla källor för att kunna erbjuda dig bästa möjliga kvalitet.

Magnesium är den primära ingrediensen i ZMA. Magnesium bidrar till minskad trötthet och utmattning, en normal proteinsyntes, elektrolytbalansen, normal muskelfunktion, underhåll av normalt skelett och tänder och celldelning. Alla dessa funktioner gör magnesium till ett mycket viktigt mineral och ett adekvat dagligt intag är ett måste.

Zink har ett nästan lika brett spektrum av effekter. I likhet med magnesium så bidrar zink till en normal proteinsyntes men även till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och en normal fertilitet.

Vitamin B6 bidrar till regleringen av hormonell aktivitet, normal funktion av immunförsvaret, normal bildning av röda blodkroppar och normal protein- och glykogenmetabolism.

ZMA från Optimum är verkligen ett mångsidigt kosttillskott. De flesta använder ZMA innan de går och lägger sig men du kan ta ZMA när helst under dagen.

 

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

XEzJB
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Speciellt utvecklad för att hjälpa kvinnliga atleter. Opti-Women från Optimum...
  299 SEK
 • En kapsel Opti-Men från Optimum Nutrition innehåller cirka 40 aktiva ingredie...
  från 219 SEK
 • Optimum Crispy Bar är en bar med en unik textur bestående av flera lager. För...
  25 SEK
 • Proteinbar från Optimum Nutrition med lågt sockerinnehåll, högt innehåll av p...
  25 SEK