VitarGo

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Smak:
Lagerstatus:
339 SEK
Lagerstatus:
339 SEK

Beskrivning

VitarGo

VITARGO! innehåller Vitargo®, en patenterad kolhydrat med hög molekylvikt, med en medelmolekylvikt på 500,000-700,000. Den är unik eftersom den är speciellt tillverkad för att ge en molekylär profil som är väldigt mycket annorlunda än socker, (Glukos, Fruktos) och Maltodextrin som man hittar i många andra produkter. Molekylvikten hos Maltodextrin är runt 1,000-10,000 och hos Dextros ungefär 180!

Det har generellt accepterats av vetenskapen att långvarig submaximal träning begränsas av tillgången på glykogen i musklernas och leverns glykogen förråd och att glykogenet i dessa förråd ökar när kolhydrat intaget är högt. Det har också visat sig att graden av glykogen (lagrade kolhydrater i kroppen) syntes är högst i musklerna i vilka glykogen depåerna har utarmats på grund av träning. Graden av glykogen syntes efter träning är av vikt för idrottsmän under tränings sessioner med upprepade perioder av tung eller submaximal träning, likaså under tävling särskilt när flera perioder av intensiv träning utförs.

Syntesen av muskel glykogen av konsumerade kolhydrater är beroende av transporten av glukos över tarmslemhinnan och musklernas cellmembran and och av enzymerna ansvariga för glykogen fosforylering och syntes. Blodglukos koncentrationer påverkas av tillströmning av glukos från magsäcken, via tarmarna och in i blodet. Det har visats att osmolaliteten av en intagen lösning kan störa tömningshastigheten från magsäcken. Således kan en hög osmolalitet fördröja magtömning och fördröja frisättningen av glukos från tarmen. Med Vitargo® kan en dryck med väldigt låg osmolalitet och högt kolhydrat innehåll göras!

Bruksanvisning
Späd ut 1 portion i 400 ml vatten. Använd före, under och/eller efter träning för att tillhandahålla kolhydrater och energi åt kroppen.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smak
Naturell, Apelsin

Innehållsmängd
900 g – 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 100858
Lagerstatus:
Artnr: 100859
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

w3Pf
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Högkalorigainer med tillsatt kreatin och aminosyror Jumbo, trogen sitt namn,...
    549 SEK
  • Högkalorigainer med tillsatt kreatin och aminosyror Jumbo, trogen sitt namn,...
    799 SEK
  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK