Hem » Vegan » Vita Greens & Fruit
 • Scite Nutrition Vita Greens & Fruit
 • Scitec Butrition Vita Greens & Fruit Näringsinnehåll Ingredienser

Vita Greens & Fruit

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek - Vikt:
Lagerstatus:
199 SEK Ord. Pris (249 SEK)
Lagerstatus:
299 SEK Ord. Pris (399 SEK)

Beskrivning

VITA GREENS & FRUITS

Supreme greens formel med 37 naturliga ingredienser!

-DAIRY FREE
-GLUTEN FREE
-GMO FREE
-LACTOSE FREE
-VEGAN PRODUCT


VITA GREENS & FRUITS är vår suveräna greens formel med många naturliga ingredienser, vitaminer och mineraler. Vitaminer och mineraler är grundläggande essentiella näringsämnen som måste tas på rätt sätt för optimal hälsa och idrottsprestation på hög nivå. Många människor kämpar med att äta alla sina grönsaker och frukt av olika skäl (T.ex.; tycker inte om smaken, tidsbrist, med mera!), men här är nu lite hjälp! VITA GREENS & FRUITS innehåller 18 olika grönsaks- och 8 olika fruktkällor i en dosering! Matsmältningsenzymer och Astragin® är också tillsatt till formeln. VITA GREENS & FRUITS har också en rejäl dos av ”adaptogena” växter. Vetegräs och Spirulina hjälper till att kontrollera kroppsvikten genom att reducera hungerskänslor. Rheishi svamp bidrar till naturligt immunologiskt försvar. Korngräs skyddar cellerna mot oxidativa skador.
VITA GREENS & FRUITS – bland andra mikronäringsämnen – innehåller vitamin B-komplex och vitamin C, plus essentiella mineraler inklusive Selen och Zink. Vitamin C bidrar till normal funktion av immun och nervsystem, och till reducering av trötthet och utmattning*. Vitamin D bidrar till underhåll av normal muskel och immunsystems funktion, och till normal absorption och utnyttjande av Kalcium och Fosfor.*

Vitamin K2 bidrar till normal blodkoagulering och upprätthållandet av ett normalt skelett.* Zinc bidrar till normal fertilitet, reproduktion och till och till att bibehålla normala testosteron nivåer, och också till normal makronärings metabolism.* Magnesium bidrar till normal funktion av nervsystemet: neurotransmission och muskelkontraktion inklusive hjärtmuskelns; även till normal proteinsyntes och till bibehållandet av normalt skelett och tänder.* Selenium bidrar till normal till normal spermatogenes, till normal sköldkörtelfunktion och till undrhåll av normalt hår och naglar.*

*Dessa påståenden har blivit auktoriserade av European Food Safety Authority

Bruksanvisning
Mixa 1 dosering (20 g) med 300 ml vatten dagligen. Använd 30 minuter före måltid. Inte avsett som enda källa till näring!

Varning
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS! Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Smak
äpple

Innehållsmängd
600 g – 30 portioner

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 111765
Lagerstatus:
Artnr: 110804
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

hcevhX
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  199 SEK
  (Ord. Pris: 249 SEK)
 • Pure Form Vegan Protein Naturligt sötat med Stevia-Hel Naturlig -Aspartamfri...
  249 SEK
  (Ord. Pris: 269 SEK)