Hem » Wod Crusher » Ultra Concentrated Omega-3

Ultra Concentrated Omega-3

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
249 SEK

Beskrivning

Ultra Concentrated Omega-3

Din kropp är en maskin så du behöver “smörja” den regelbundet. Du kan komplettera din kost med vår högkoncentrerade Omega-3 formel av hög kvalitet! Kvalitet och renhet i WOD CRUSHER'S ULTRA CONCENTRATED

OMEGA-3 uppfyller de strängaste EU normerna, inklusive ett lågt TOTOX värde (mått på total oxidation)! Vår fiskolja är från vilda, små, djuphavsfiskar (Peruansk ansjovis) kända för att innehålla väldigt lite gifter. Vår innovativa formel innehåller 78 % Omega-3, inklusive en balanserad blandning av 1200 mg EPA och 900 mg DHA i en 3 kapslars dosering! Vidare är 90 % av vår fiskolja i triglyceridform och det är väldokumenterat i vetenskaplig litteratur att triglycerider har en mycket hög biotillgänglighet! ULTRA CONCENTRATED OMEGA-3 är neutral i smak och lukt; och innehåller Rosmarinextrakt och Tokoferol som antioxidant.

DHA hjälper till med normal hjärnfunktion och normal syn *. De gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA. EPA och DHA bidrar till normal hjärtfunktion, denna effekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA*. Dessutom, ersättning av mättade fetter med omättade fetter (som EPA och DHA) i kosten bidrar till upprätthållande av normal kolesterolvärden i blodet*. Våra kapslar gör att du lätt kan få de vetenskapligt rekommenderade mängderna av essentiella fettsyror!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Ta 1 mjuk gel kapsel tre gånger dagligen med måltid.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja, gluten, fisk och skaldjur.

Varning
Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS!

Innehållsmängd
90 kapslar - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 109639
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

Ubzy
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
    699 SEK
    (Ord. Pris: 799 SEK)
  • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
    från 289 SEK
    (Ord. Pris: 329 SEK)