Hem » Fettförbränning » Turbo Ripper, 200 kapslar

Turbo Ripper, 200 kapslar

1 2 3 4 5
(3.7/5) Baserat på 14 betyg.
Lagerstatus:
399 SEK

Beskrivning

Turbo Ripper

Höga doser av kontinuerligt utsöndrat koffein, acetyl l-karnitin, grönt te, synefrin med mera!
TURBO RIPPER ger många av de ingredienser du känner till och tycker om – i betydande doser! Vi har L-Karnitin och inte bara vanligt L-Karnitin, utan det mer komplexa Acetyl L-Karnitin (ALC) i en jättestor dos – du kommer förmodligen inte att vilja ta Karnitin separat!

Inte heller behöver du ta några av de andra ingredienserna som TURBO RIPPER tillhandahåller i en enda dosering: Katekin rikt Grönt Te extrakt; Tyrosin som är föregångare till många viktiga hormoner och siganlsubstanser; eller Bitter Orange extrakt standardiserat för Synefrin.

Dessutom ger dig TURBO RIPPER en rejäl kick av Koffein på 200 mg per dosering från olika källor, inklusive mikroinkapslat koffein med tidsfördröjd utsöndring från varumärket NEWCAFF™! Det är ett nytt leveranssystem för Koffein, som utsöndrar sitt totala Koffein innehåll under cirka 4 timmar.

Bruksanvisning
Ta 4 kapslar daglien på tom mage direkt på morgonen. Använd i cykler: använd i 8-12 veckor, gör sedan ett uppehåll på minst 2 veckor.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja, gluten, fisk och skaldjur.

Varning
Använd denna produkt i samband med mat som del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning. Om du har något sjukdomstillstånd så konsultera din läkare före användning! Innehåller koffein (80 mg/dosering)! Rekommenderas inte för barn eller gravida. Denna produkt innehåller Koffein som utsöndras ihållande under cirka 4 timmar efter intag. Undvik annan stimulantia under användning! Varning för att överskrida angiven rekommenderad dos. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom.

Innehållsmängd
200 kapslar - 50 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 108626
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

BtuA
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  199 SEK
  (Ord. Pris: 249 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  649 SEK
  (Ord. Pris: 749 SEK)