Hem » Kreatiner » Trans X Prof, 1816g Blodapelsin

Trans X Prof, 1816g Blodapelsin

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

TRANS-X PROFESSIONAL
Kreatin cellvolym vidgande transport formel

Trans-X Professional är "state-of-the-art" versionen av vårt populära kreatin transportsystem. Den har alla effektiva cellvolymvidgande och ATP regenererande substanser kombinerat med tredje generationens transportsystem.

Kreatin komponenten har uppgraderats till vår bäst säljande ATTACK! kreatin matris, och vi gjorde samma sak med glutamin, Nu är vår super glutamin matris "G-BOMB" i vår formel! Istället för arginin, har vi nu "HEMO-NO" kväveoxid komplex booster innhållande arginin för maximal näringsämnes transport och otrolig pump. Hemo-NO och våra insulin maximerare garanterar att den aktiva ingrediensen utnyttjande kommer att vara optimalt.

Dessutom, har Trans-X Professional karnosin boostern beta-alanin som är en effektiv styrke och prestationshöjare. Trans-X Professional är den ultimata kreatin baserade anabola tillskott för snabbaste ökning av muskelstyrka och muskelmassa. Glutamin är tillsatt för att se till att kroppen är i ett anabolt tillstånd och att immunsystemet stöds. Den betydande dosen av dextros är en del av den tredje generationens transportsystem.

Vid konsumtion - förstärkt genom närvaron av insulin maximerare - kommer insulinsvaret att vara tillräckligt snabbt och starkt så att kroppen maximalt kan utnyttja alla anabola ingredienser. Dessutom om det tas vid strategiskt utvalda tidpunkter, som direkt efter träning eller när du vaknar, hjälper vår formel till att maximalt fylla på de urtömda glykogen depåerna. Trans-X Professional är aspartam fritt!

Bruksanvisning
Använd 1000 ml vatten för att späda ut en dosering (100 g) och se till att vara välhydrerad (dricka mycket) hela dagen. Ta en dosering per dag, när du vaknar eller efter träning helst på tom mage. Dela din kroppsvikt med 3. Det är den totala mängden Kreatin i gram som du ska inta per dag under “laddningsfasen” (första veckans användning). Efter den perioden, ta inte mer än hälften av den mängden som underhåll. Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och skaldjur.

Varning
Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam balanserad kost, inte som kostersättning. Beta-Alanin kan orsaka en harmlös temporär stickande känsla i huden hos vissa individer. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. ÖVERSKRID INTE DEN ANGIVNA REKOMMENDERADE DOSEN. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom.

Smaker
blodapelsin

Innehållsmängd
1816 g - 18 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

4XxF3
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om