Hem » Prestationshöjare/PWO » Total War, Vice City

Total War, Vice City

1 2 3 4 5
(3.5/5) Baserat på 4 betyg.
Lagerstatus:
479 SEK

Beskrivning

Träna och tävla med lights out intensitet och energi. Redcon1:s Total War® är vad varje förträningspass önskar att det var, med mer eldkraft per portion än något annat i sin klass. Oavsett om du tränar innan jobbet eller skolan, mitt på dagen eller senare på kvällen, har Redcon1s Total War® pre workout förmågan att klara sig varje timeout. Den kraftfulla kombinationen av stimulantia och fokusfaktorer tillsammans med N.O. föreningar; gör Total War® till ett allt-i-ett-tillägg före träning. Njut av de mest energi-, fokus- du någonsin känt under ett träningspass. Du kommer inte att vilja gå hem vid 30 eller 40 minuter, utan istället kommer någon att behöva dra ut dig ut från gymmet. Redcon1's Total War® är inte för svaga hjärtan, utan för den seriösa idrottaren eller gymbesökaren som förväntar sig att prestera på högsta nivå av beredskap när det behövs.
SLÅR SÅ HÅRT SOM FÖRSTA GÅNGEN - oavsett om det är första gången du använder Total War eller sista skopan, kommer Total War att slå dig lika hårt som första gången du provade det. 
Innehåll : Se exakt vad som finns i varje produkt med full ingrediens innehåll  på etiketten.
ALLT I ETT - Den kraftfulla kombinationen av stimulantia och fokusfaktorer tillsammans med N.O. compounds gör Total War till ett allt-i-ett-tillskott före träning.* Njut av de mest energi-, fokus- och pumpen du någonsin känt under ett träningspass.
Öka uthålligheten - öka energin och öka fokus med Redcon1s prisbelönta preworkout med de perfekt formulerade kvalitetsingredienserna. 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: RCAG
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

BbvMz3
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Träna och tävla med full energi. Total War är vad varje pre -workout önskar a...
    479 SEK