Hem » Fettförbränning » Top Shape - Kort Datum - Juli

Top Shape - Kort Datum - Juli

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 2 betyg.
Lagerstatus:
133 SEK

Beskrivning

Top Shape

Bidrar till viktminskning med en energirestriktiv kost
Det finns vetenskaplig enighet om att en minskning av kroppsvikten har en gynnsam fysiologisk effekt för överviktiga individer. Kliniska interventionsstudier fann en statistisk signifikant effekt av Glukomannan på viktminskning i samband med en energifattig kost när det intogs före måltider, och att mekanismen genom vilken Glukomannan kunde utöva den påstådda effekten är fastställd: denna lösliga typ av fiber bildar en trögflytande, geléartad massa i magen när de hydreras, och effekten av denna massa kan försena magsäckstömning och framkalla mättnadskänsla som leder till en minskning av efterföljande energikonsumtion. Därför är slutsatsen att ett orsak och effektsamband kan fastställas mellan konsumtion av Glukomannan och reducering av kroppsvikt i samband med en energifattig kost *.

Den gymmsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 gram Glukomannan fördelat på 3 doser på 1 g var (3x2 capsules). På liknande sätt, baserat på tillgänglig vetenskaplig information, dras slutsatsen att där är ett orsak och effekt samband mellan konsumtion av Glukomannan och reduktion av kolesterol nivåer i blodet. Att hålla sina kolesterol nivåer normala är gynnsamt för hälsan! Glukomannan bidrar till upprätthållandet av normala kolesterol nivåer*, och de gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag av 4 gram Glukomannan (8 kapslar).

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
För viktminskning - tillsammans med en energifattig kost - ta 6 (3x2) kapslar med 1-2 glas vatten dagligen före måltid. Adekvat vätskeintag är nödvändigt för att säkerställa att kapslarna når magen.

För att bibehålla normala blodkolesterol nivåer ta 8 (4x2) kapslar dagligen med måltid, varje dos tillsammans med rikligt med vätska för att säkerställa att kapslarna når magen. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning!

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Det är rekommenderat att inta kapslarna med rikligt med vätska för att undvika kvävning speciellt vid sväljsvårigheter. Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. PRODUKTEN SKALL FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR SMÅ BARN. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras torrt och svalt. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
För viktminskning: 180 kapslar - 30 portion
För blodkolesterol hantering: 180 kapslar - 22 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 107927-kort
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

47n8
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
    89 SEK
    (Ord. Pris: 199 SEK)
  • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
    179 SEK
    (Ord. Pris: 199 SEK)