Hem » Fettförbränning » Thermo-X

Thermo-X

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 2 betyg.

Beskrivning

Thermo-X

THERMO- X är en efedrin fri, milt koffeinhaltig formel - ett stimulerande vikt och kroppsfetts kontroll komplex. Det tillhandahåller ett flertal ingredienser, inklusive Hydroxycitronsyra (HCA) från Garcinia Cambogia extrakt, som kan bidra till kontroll av kroppsvikt, kroppsfett och hungerskänslor. Tyrosin är en viktig icke-essentiell aminosyra, som finns i många födoämnen med hög proteinhalt. En del viktiga hormoner och transmittrar såsom tyroxin, noradrenalin och adrenalin härrör från tyrosin i kroppen. Karnitin är en aminosyre lik substans, som i levande celler är nödvändig för transporten av fettsyror in i mitokondrierna. Fettsyror i mitokondrierna kan brytas ned av en biokemisk process som kallas beta-oxidation.

Bruksanvisning
Ta 3 kapslar dagligen, 30 minuter före träning och före måltider. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Innehåller koffein. Inte rekommenderat för barn eller gravida kvinnor. Varning för att överskrida den rekommenderade dosen om sådan är angiven. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
100 kapslar – 33 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

vF3Fe
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Protein Chips Delikata chips med högt protein innehåll Soja fria Gluten ...
  20 SEK
 • Mega Glukosamine 1148 MG GlukosaminsulfatMEGA GLUCOSAMINE levererar en bra d...
  99 SEK
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  699 SEK
  (Ord. Pris: 799 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  från 289 SEK
  (Ord. Pris: 329 SEK)