Testo Punch

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
299 SEK

Beskrivning

TESTO PUNCH

TESTO PUNCH är en mycket sofistikerad och omfattande supportformel för testosteron, östrogen och libido optimering med 12 noggrant utvalda potenta ingredienser!

Förutom DAA (D-Asparaginsyra) och örtingredienser – inklusive Maca – tillhandahåller den viktiga vitaminer och mineraler! Maca har traditionellt använts som afrodisiak, det är en legendarisk sex förbättrande rot. Testofen® är ett Bockhornsklöver extrakt med minimum 50% Fenuside™. Bockhornsklöver är en välkänd, månsidig ört som innehåller över 100 fytokemiska beståndsdelar, inklusive Furostanol saponiner och steroida saponiner. Medan Bockhornsklöver har flera tillämpningar, har Testofen® visat sig öka sexuell lust och bidra till att bibehålla sexuell hälsa och muskelmassa. Gruppen av Saponin glykosider som Testofen är standardiserad till heter Fenuside ™. TESTO PUNCH innehåller Bor; och även flavonoiden quercetin, som hjälper till att hämma omvandlingen av testosteron till östrogen. Nässellignaner kan bidra till att minska bindningen av könshormonbindande globulin (SHBG) till Testosteron och detta kan bidra till fritt Testosteron, som är den aktiva formen! Nässelextrakt används bäst tillsammans med Saw Palmetto! Vitamin B5 bidrar till normal syntes och metabolism av steroidhormoner, Vitamin D och vissa signalsubstanser. Vitamin B6 hjälper till med regleringen av hormonell aktivitet och reducerar trötthet och utmattning. Vitamin D bidrar till upprätthålande av normal muskelfunktion och spelar en roll i celldelningsprocessen. Zinc bidrar till normal fertilitet och reproduktion och till upprätthållandet av normala testosteron nivåer i blodet.

TESTO PUNCH innehåller en hel månadscykel av användning!

Bruksanvisning
Ta 2 kapslar till frukost och 2 kapslar till middag dagligen.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja, gluten, fisk och skaldjur.

Varning
Använd denna produkt i samband med mat som del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning. Varning för att överskrida angiven rekommenderad dos. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
120 kapslar - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 108780
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

QDxQ
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK
  • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA! GMO FRITT! PEAN...
    59 SEK
  •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
    59 SEK