Hem » Muscle Army » Tank

Tank

1 2 3 4 5
(3.8/5) Baserat på 4 betyg.
Storlek - Vikt:
Smak:

Beskrivning

Han är lika stor som en tank! Den "han" kan vara du med hjälp av MUSCLE ARMY'S TANK!

Vår formel är baserat på en 50%-50% fusion av högkvalitets mjölkproteiner: vår proteinblandning är hälften Vassleprotein och hälften odenaturerat Micellär Kasein (istället för denaturerat, lågkvalitets Kaseinat)! Detta gör TANK till en mer välbalanserad, mångsidig formel.

Kostproteiner är källan till kväve och oumbärliga aminosyror, som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. TANK's protein bidrar till underhåll och tillväxt av muskelmassa och också till upprätthållandet av normal benmassa*.

TANK tillhandahåller MicronTec Mikroniserat Kreatin Monohydrat som bidrar till ökad prestationsförmåga när det rör rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som vikt träning eller kardio i intervallform.*

Vi tillsatte också - extra - den populära fria aminosyran L-arginin i en god dos, som är föregångare till kväveoxid (NO); och berikade TANK med 200 mg Vitamin C per dosering (250% RDI)! Vitamin C bidrar till normal funktion hos immunsystem och nervsystem, och till reducering av trötthet och utmattning.*

Det hjälper också till att upprätthålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv träning: de gynnsamma effekterna uppnås vid ett intag som överstiger det rekommenderade dagsbehovet av Vitamin C med 200 mg, vilket man får av en dosering av TANK!*

Detta är inte allt, eftersom styrkan hos TANK är att det också ger Vitamin B6, Kalcium, Kalium och Fosfor så bidrar det till*:

- normal muskelfunktion
- reglering av hormonell aktivitet
- upprätthållandet av normalt blodtryck
- normal energibildande metabolism
- reducering av trötthet och utmattning
- normal funktion hos immunsystem och nervsystem
- normal protein och glykogen metabolism
- normal funktion hos matsmältnings enzymer
- normal bildning av röda blodkroppar

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Aspartamfri!

Varning
Varning för att överskrida rekommenderad maxdos om sådan är angiven! Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, ota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Bruksanvisning
Blanda 1 portion med 500 ml vatten. Drick en portion lämpligast direkt efter träning. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam kost, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smak
Choklad

Innehållsmängd
1440 g – 12 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

uYdks3
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om