T/GH

1 2 3 4 5
(3.5/5) Baserat på 10 betyg.
Smak:
Lagerstatus:
249 SEK
Lagerstatus:
249 SEK

Beskrivning

T/GH

DAA, AMINO KOMPLEX, AVANCERAT KARNITIN OCH VITAMINER

T/GH representerar en ny generation i produktkategorin. Det tillhandahåller testosteron, tillväxt och prestations optimerande support med 12 potenta, utvalda ingredienser! Den ger 3 g DAA (D-Asparaginsyra) som är en undersökt, stark dos och Karnitin i de avancerade formerna Propionyl L-Karnitin och Acetyl L-Karnitin. AKG versionerna av Arginin och Ornitin är också inkluderade i aminosyra komplexet! T/GH innehåller Vitamin D3, Bor och andra essentiella mineraler varav Zink bidrar till underhåll av normala testosteron nivåer i blodet, och bidrar till normal fertilitet och reproduktion. Vitamin D ger support åt normal muskelfunktion och bidrar till normal funktion hos immunsystemet. Magnesium bidrar till normal proteinsyntes, normal funktion hos nervsystemet (neurotransmission och muskelkontraktion inklusive hjärtmuskelns), till reduktion av trötthet, utmattning, normal energibildande metabolism och elektrolytbalans.*

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Blanda 1 dosering med 100 ml vatten och drick före läggdags.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja, gluten, fisk och skaldjur.

Varning
VARNING FÖR ATT ÖVERSKRIDA DEN ANGIVNA REKOMMENDERADE DOSEN. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. PRODUKTEN SKALL FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam balanserad kost, inte som kostersättning. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
240 g – 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 109686
Lagerstatus:
Artnr: 111310
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

KYke
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  199 SEK
  (Ord. Pris: 249 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  649 SEK
  (Ord. Pris: 749 SEK)