Hem » Vitaminer och Mineraler » Skin Beauty, 60 kaps.

Skin Beauty, 60 kaps.

1 2 3 4 5
(4.4/5) Baserat på 5 betyg.
Lagerstatus:
249 SEK

Beskrivning

Skin Beauty

 

Skin Beauty består av ämnen som traditionellt används för att ge huden näring inifrån, bevara hudens naturliga elasticitet, ge lyster och fukt. 

 • Innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran)
 • Innehåller Pycnogenol (Tallbarsextrakt)
 • Understödjer hudens elasticitet
 • Minskar hudens ålderstecken
 • Innehåller antioxidanter
 

Skin beauty är framtagen för att hjälpa till att underhålla en slät hud med frisk lyster och elasticitet. Produkten hjälper till att bevara fukt och minska ålderstecken som små linjer och pigmentfläckar. En varsam föryngring som kommer inifrån. Vår produkt består av helt naturliga ingredienser som äggskalsmembran, vitaminer, mineraler antioxidanter samt växtextrakt alla med en specifik funktion för hudens bästa.

Skin beauty innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran) som tillför kroppen näringsämnen vilka är essentiella för hudens uppbyggnad som olika typer av kollagen, elastin, hyaluronsyra och bioaktiva proteiner. Ny forskning visar på en positiv effekt på hudens elasticitet och pigmentering vid intag av 300mg Äggskalsmembran om dagen.1

Skin beauty innehåller mineralet Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, medverkar i celldelningsprocessen och bidrar till att bibehålla normal hud och naglar. Vitamin C är en antioxidant som skyddar bindväv som ligament, senor och hud, för att inte tala om ben och leder. C-vitamin bidrar till att bildande av kollagen för normal funktion av ben och brosk.
Selen fungerar som en antioxidant som skyddar celler från nedbrytning. Låga selennivåer kan orsaka försämrad kvalitet på hår hud och naglar.

Vitamin E är en antioxidant, dvs hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Vit E stärker hudens fuktbarriär och gör huden mer elastisk, den verkar även reparerande på sår och hudskador. Kan verka skydda mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Vit E ökar kollagenproduktionen i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.
Vidare finner vi Hirsextrakt rikt på Miliacin som kemiskt sett tillhör gruppen växtsteroler och kan sägas vara ett hormonstärkande, naturligt förekommande växtämne. Studier på ämnet har visat positiv effekt på hår och bindvävstillväxt. Skin beauty har även en rejäl dos Tallbarsextrakt Pycnogenol som är en stark antioxidant

1.Aguirre A1, Gil-Quintana E1, Fenaux M1, Erdozain S1, Sarria I2. Beneficial Effects of Oral Supplementation With Ovoderm on Human Skin Physiology: Two Pilot Studies. J Diet Suppl. 2017 Nov 2;14(6):706-714. doi: 10.1080/19390211.2017.1310781. Epub 2017 Apr 21.

”Ovoderm® is a registered trademark of Eggnovo S.L. Ovoderm® is obtained through an industrial patented process.”

Innehållsförteckning

Äggskalsmembran (Ovoderm®), Hirsextrakt, Druvkärnsextrakt, askorbinsyra, pantotensyra, pycnogenol, d-alfatokoferylacetat, zinkgluconat, biotin, natriumselenat, kapselhölje (bovin gelatin, färgämne, klumpförebyggande medel).

Innehåll per 2 kaplsar
Äggskalsmembran (Ovoderm®) 500mg 
Hirsextrakt  300mg
Druvkärnsextrakt 200 mg
Vitamin C (askorbinsyra) 100mg - 120%*
Vitamin B5 (Pantotensyra) 50mg
Tallbarksextrakt  40 mg
Vitamin E 12mg - 100%*
Zink  10mg - 100%*
Läs mer

Specifikationer

Artnr: 13328
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

J3SKq
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Project X Nootropic PWO täcker upp alla baser en bra PWO ska innehålla men de...
  399 SEK
 • 100% Creatine Monohydrate powder från Swedish Supplements är ett kreatinpulve...
  249 SEK
 • Karnitin är ett kroppseget ämne som även återfinns i maten vi äter och då frä...
  189 SEK
 • Ett tillskott av Vit D3 samt K2 förstärkt med solrosolja för optimalt upptag....
  149 SEK