Hem » Vitaminer och Mineraler » Hair Beauty, 60 kaps.
 • Hair Beauty
 • Hair Beauty Etikett

Hair Beauty, 60 kaps.

1 2 3 4 5
(4.1/5) Baserat på 7 betyg.
Lagerstatus:
249 SEK

Beskrivning

HAIR BEAUTY

Produkten består av ämnen som traditionellt används för att ge håret näring inifrån, stärka håret från roten och bevara lyster och färg.  Innehåller bland annat äggskalsmembran Ovoderm® som bland annat är en källa till kollagen och hyaluronsyra .

 • Innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran)
 • Åkerfräken en källa till kisel
 • Koppar ger färg och lyster

 

Hair Beauty är framtaget för att hjälpa till att underhålla ett vackert starkt hår med naturlig färg och lyster Produkten hjälper till att ge förutsättningar för ett tjockare mer livfullt hår, det ger en varsam föryngring som kommer inifrån. Vår produkt består av helt naturliga ingredienser som äggskalsmembran, vitaminer, mineraler antioxidanter samt växtextrakt alla med en specifik funktion för hårets bästa.

Hair Beauty innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran) som tillför kroppen näringsämnen vilka är essentiella för hårets uppbyggnad som olika typer av kollagen, elastin och bioaktiva proteiner.
Silica från Åkerfräken innehåller kisel (silicia) som behövs för att kunna bygga och stärka upp proteiner som kreatin, kollagen och elastin, som våra naglar och hår till stor del består av. Vidare finner vi Hirsextrakt rikt på Miliacin som kemiskt sett tillhör gruppen växtsteroler och kan sägas vara ett hormonstärkande, naturligt förekommande växtämne. Studier på ämnet har visat positiv effekt på hår och bindvävstillväxt.

Hair Beauty innehåller mineralet Zink bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, medverkar i celldelningsprocessen och bidrar till att bibehålla normal hud och naglar. Selen fungerar som en antioxidant som skyddar celler från nedbrytning. Låga selennivåer kan orsaka försämrad kvalitet på hår hud och naglar.

Hair Beauty har en rejäl dos Koppar för dess skyddande effekt och ökad pigmentering av håret samt biotin (Vit B-7) vilket bidrar till en normal hårväxt

”Ovoderm® is a registered trademark of Eggnovo S.L. Ovoderm® is obtained through an industrial patented process.”

Innehållsförteckning

Innehåll per dosering 2 kapslar
Äggskalmembran (Ovoderm®)  300 mg
Silica 200 mg
Hirsextrakt 200 mg
L-cystein 100 mg
Vitamin B5 60 mg
Vitamin E  12 mg
Zink 10 mg  100%*
Koppar 700ug
Biotin 150ug  150%*
Selen 55ug  73%*

* %DRI - procent av dagligt rekommenderat intag.

Ingredienser: Äggskalsmembran (Ovoderm®), åkerfräken (Equisetum arvense), hirsextrakt (Panicum miliaceum), pantotensyra, zinkglukonat, kopparglukonat, biotin, natriumselenat, kapselhölje (bovint gelatin), färgämne (titanium dioxid), klumpförebyggande medel (magnesium sterat, kiseldioxid).

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 13329
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

VfRMJ
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Project X Nootropic PWO täcker upp alla baser en bra PWO ska innehålla men de...
  399 SEK
 • 100% Creatine Monohydrate powder från Swedish Supplements är ett kreatinpulve...
  249 SEK
 • Karnitin är ett kroppseget ämne som även återfinns i maten vi äter och då frä...
  189 SEK
 • Ett tillskott av Vit D3 samt K2 förstärkt med solrosolja för optimalt upptag....
  149 SEK