Hem » Head Crusher » Slap

Slap

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Smak:

Beskrivning

SLAP

SLAP kommer att slå igång dig före träning eller före en viktig fight! En ordentlig dos av koffein med utvalda viktiga aminosyror kommer att stimulera ditt nervsystem så det hjälper dina muskler att bli mer explosiva och uthålliga. Förutom L-Karnitin, Kolin och Taurin, har också vitaminerna hos SLAP flera gynnsamma effekter. Vitamin B1, B3 och B5 bidrar till normal energibildande meaboism. Vitamin B1 och B3 bidrar till normal funktion hos nervsystemet och normal psykologisk funktion, medan Vitamin B5 bidrar till normal mental prestationsförmåga. Vitamin B3 och B5 hjälper till med reduktion av trötthet och utmattning. Vitamin B1 bidrar till normal funktion hos hjärtat, och Vitamin B5 spelar en roll i normal syntes och metabolism av steroidhormoner, vitamin D och vissa signalsubstanser.*

*Dessa pastaenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
30 minuter före träning eller kamp, häll innehållet i en stick i munnen utan vatten, skölj runt det och svälj sedan det.

Varning
Innehåller 80 mg Koffein per dosering. Rekommenderas inte för barn eller gravida kvinnor. Varning för att överskrida den rekommenderade dosen. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Smaker
Rosa grapefrukt, Röda vinbär - björnbär

Innehållsmängd
Box: 10x5 g

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

H5vsz
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om