Hem » Kreatiner » Super 7

Super 7

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
349 SEK Ord. Pris (369 SEK)

Beskrivning

Super 7

SUPER 7 är en premium proteinblandning bestående av 7 typer av animaliska kvalitets proteinkällor, inklusive äggviteprotein och kasein. Det inkluderar ultrafiltrerat mjölkprotein isolat som ger odenaturerat micellär kasein och vassle i ett naturligt mängd förhållande. Vår formel innehåller också patenterat PeptoPro® protein hydrolysat!

PeptoPro® är enzymatiskt nedbrutet så det består huvudsakligen av små aminosyre peptide (“kedjor”). SUPER 7 ger hela det kompletta aminosyre spektrat inklusive de essentiella aminosyrorna. Dessa 9 aminosyror (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin) betraktas som livsnödvändiga, eftersom kroppen inte kan tillverka dem.

Det som är bra med SUPER 7 är tillsatsen av flera extra ingredienser. Ena gruppen inkluderar essentiella fettsyror som konjugerad linolsyra (CLA) och linfrö olja, som är källan till Alfa Linolsyra (ALA). I den andra gruppen av aktiva ingredienser, har vi matsmältnings enzymerna Bromelain och Papain!

Som toppen på det hela är SUPER 7 gjort utan aspartam och har superb smak och en krämig konsistens! Det är också bra för användning nattetid. SUPER 7 har högt protein innehåll och protein bidrar till underhåll och tillväxt av muskelmassa, och också upprätthållandet av normal benmassa.*

* Dessa påståenden har auktoriserats av European Food Safety Authority.

ASPARTAMFRI!

Bruksanvisning
Blanda 30 gram med 300 ml vatten. Bästa tillfället för användning är efter träning. Detta är inte en måltidsersättningsprodukt, använd endast som kosttillskott.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smak
Mjölkchoklad

Innehållsmängd
1300 g – 43 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 102249
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

UD6Rqu
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om