Hem » Protein » Protein Pudding

Protein Pudding

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Smak:
Lagerstatus:
249 SEK
Lagerstatus:
249 SEK

Beskrivning

Protein Pudding

Gourmet dessert med kasein och vassle!

Vad är det första du tänker på när du hör ordet pudding? Den berömda gourmet desserten som får dig att få dåligt samvete redan vid allra första tuggan. Emellertid tror vi att riktigt funktionell mat, som vår PROTEIN PUDDING, ska innehålla mer av en viktig ingrediens, denna produkt är rik på protein. För att förbättra näringsvärdet hos vår sport dessert tillsatte vi två högkvalitativa proteinkällor (Kasein och Vassle). Protein bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa, samt till underhåll av ett normalt skelett!* Där är inget tillsatt socker i formeln! *Dessa pastaenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC)

Bruksanvisning
Använd en shaker för att mixa en dosering (40 g) pulver med 250 ml vatten och skaka kraftigt tills det tjocknar. Häll det sedan i en skål, ta en sked och ät det efter eller istället för en av dina måltider. Kyld pudding är ännu trevligare! Konsumeras inom 2 dagar. Förvaras vid 4°C!

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.

Varning
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS! Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Smak
DUBBEL CHOKLAD, PANNA COTTA

Innehållsmängd
400 g - 10 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 111234
Lagerstatus:
Artnr: 111235
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

x4SJ
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
    699 SEK
    (Ord. Pris: 799 SEK)
  • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
    från 289 SEK
    (Ord. Pris: 329 SEK)