Hem » Proteinpulver » Protein Ice Cream Light

Protein Ice Cream Light

1 2 3 4 5
(3.8/5) Baserat på 12 betyg.
Smak:
Lagerstatus:
269 SEK
Lagerstatus:
269 SEK

Beskrivning

Protein Ice Cream Light

Reducerad på kolhydrater och socker!

Den nya generationen av fitness desserter har just kommit. Sportfanatiker vågar inte ens tänka på konventionell glass som en del av deras strikta diet. Men det är tid att ändra deras vanor, vår PROTEIN ICE CREAM är inte bara för ätardagar! Dessa delikata smaker får dig att tro du är i himlen samtidigt som kroppen får en balanserad ratio av kolhydrater och protein. Denna produkt innehåller 28% av kvalitetsprotein, som huvudsakligen kommer från vassleprotein, en viktig källa till muskelbyggstenar. Protein bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och till upprätthållandet av ett normalt skelett!*

*Dessa pastaenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC)

Bruksanvisning
Mixa först 1 dosering (50 g) pulver med 100 ml vatten och skaka kraftigt under 2 minuter tills det blir skummande. Eller vispa i en skål i 5 minuter för att få en krämigare konsistens. Häll sedan det i en frystålig plastbehållare och frys i 1,5-3 timmar beroende på hur kall din frys är. Ta en sked och njut! Konsumeras inom 10 dagar, förvaras i frys!

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.

Varning
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS! Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Smak
Vanilj-lime, röda bär

Innehållsmängd
1250 g - 25 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 111559
Lagerstatus:
Artnr: 111558
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

BQCH8
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Top Shape Bidrar till viktminskning med en energirestriktiv kost Det finns ve...
  149 SEK
  (Ord. Pris: 299 SEK)
 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)
 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)