Hem » Protein » Protein Breakfast

Protein Breakfast

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Smak:
Lagerstatus:
249 SEK
Lagerstatus:
249 SEK
Lagerstatus:
249 SEK

Beskrivning

Protein Breakfast

KRISPIGA HAVREFLINGOR MED KVALITATIVT VASSLEPROTEIN

Pulver med Havreflingor, Protein och Sötninsmedel

Vi har gjort om den klassiska havregröten med delikata smaker och tillsatt extra protein. Människor med aktiv livsstil behöver starta dagen med en komplex, rejäl frukost före morgonrusningen. Vassleproteins kompletta spjälkningsprocess tar inte mer än 1,5 timme, så det ger bränsle åt din kropp på mycket kort tid, medan långvarig, långsamt frisatt energi kommer från populära havreflingor med lågt glykemiskt index.

Vår PROTEIN PORRIDGE är rik på kvalitativt protein som bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa och även till underhåll av ett normalt skelett!*

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Blanda 1 portion (100 g) pulver med 150 ml (varmt eller kallt) vatten. Skaka kraftigt tills det får rätt konsistens. Om du tycker om mjuka flingor, låt dem absorbera vätska i 1-2 minuter, men om du gillar krispiga flingor så ät dem omedelbart.

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.

Varning
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS! Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Smak
Choklad brownie, Jordgubb

Innehållsmängd
700 g - 7 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 111595
Lagerstatus:
Artnr: 111596
Lagerstatus:
Artnr: 112970
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

Kc3e
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om