Hem » Mat » Oat ´n´ Whey, 1380g

Oat ´n´ Whey, 1380g

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Smak:
Lagerstatus:
229 SEK
Lagerstatus:
229 SEK

Beskrivning

Oat 'n' Whey

Med Kvalitativt Vassle Protein! Ät Med Sked Eller Drick!

Havre är en omtyckt näringskälla för många människor, oavsett om de utför tung fysisk träning eller inte. För din bekvämlighet har vi redan kombinerat havre och kvalitativt vassleprotein i denna produkt för ett mål som kan konsumeras när som helst på dagen för att ge support åt dina aktiviteter. Det tillsatta proteinet är exklusivt från vassle. Kostproteiner är källan för kväve och oumbärliga aminosyror som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll.

Därför bidrar proteinet i Oat 'n' Whey till tillväxt och underhåll av muskelmassa. Vassle protein från mjölk är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror, inklusive de 9 aminosyror (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin) som betraktas som livsnödvändiga, eftersom kroppen inte kan tillverka dem.

Fastställandet av den näringsmässiga effektiviteten av protein i kosten bygger i de flesta fall på att uppskatta i vilken utsträckning som kvävet i kostprotein absorberas och behålls av kroppen och har förmågan att balansera dagliga kväveförluster. Netto Protein Utnyttjande (NPU) är den procentuella andelen intaget kväve som behålls i kroppen, och Biologiskt Värde (BV) är den procentuella andelen kväve som absorberats och behålls i kroppen. Biologiskt Värde är produkten av NPU och smältbarheten. Vassleprotein har bra smältbarhet och bra aminosyrekomposition, därför är det Biologiska Värdet mycket bra jämfört med andra kostproteinkällor som kött, fisk, ägg eller soja.

Denna produkt tillhandahåller en extra tillsatt aminosyra, Taurin.

Aspartamfri formel!

Bruksanvisning
Blanda 1 portion med 400 ml vatten eller mjölk. Du kan äta Oat›nWhey med sked, eller dricka det som en drink när som helst på dagen. Detta är ingen måltidsersättningsprodukt, använd endast som kosttillskott.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker
Choklad, Vanilj


Innehållsmängd
1380 g – 15 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 101570
Lagerstatus:
Artnr: 101571
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

Bd4Y6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • från 199 SEK
  • Anabolic Whey är en designad blandning av ultrafiltrerat vassleproteinkoncent...
    469 SEK
    (Ord. Pris: 549 SEK)