Hem » Gainers » Jumbo Professional

Jumbo Professional

1 2 3 4 5
(3.8/5) Baserat på 21 betyg.
Storlek - Vikt:
Smak:
Lagerstatus:
649 SEK Ord. Pris (699 SEK)
Lagerstatus:
649 SEK Ord. Pris (699 SEK)

Beskrivning

Jumbo Professional

"Jumbo Betyder Stor! Jumbo Betyder Stark!"

52 G KVALITETS PROTEIN I EN 162 GRAMS PORTION!
HÖGRE OCH FÖRBÄTTRAD DOS AV "JUMBO" EXTRA INGREDIENS MATRIS (12,000 MG)!
“6-KOLHYDRATS” KOLHYDRATS BLANDNING MED OLIKA KOLHYDRATER INKLUSIVE HAVREMJÖL, PALATINOSE™ & VITARGO®!
6 TYPER AV KREATIN!
SPECIELLT FÖR MER ATLETISKA KROPPSYPER!

“JUMBO betyder STOR! JUMBO betyder STARK!” JUMBO original skapades för att hjälpa dem med mycket hög metabolism (smala som har svårt att öka) eller människor med ett extremt energibehov på grund av deras aktivitets nivå. Näringsförhållandet speglar dessa ändamål. JUMBOS popularitet - som härrör från dess kvalitet och resultat – motiverade att utveckla en specifik formel för de med mer normal och atletisk metabolism, och för behoven vid typisk bodybuilding träning. Det ledde till att den andra medlemmen av JUMBO familjen, JUMBO PROFESSIONAL var född!

JUMBO PROFESSIONAL ändrade vi mängdförhållandet mot en högre protein procent. Trots att en portion ger 52 gram av högkvalitets protein (mer än JUMBO), så är portionen mindre: 162 gram. Detta betyder givetvis att kolhydrat och kalori innehållet i formeln är lägre, eftersom det är onödigt att inta högre mängder för de människor som hör till den specifika kropps och aktivitets typ vi hade i åtanke när vi designade produkten.

JUMBO är tillverkad med vassleprotein. Kostproteiner är källan för kväve och oumbärliga aminosyror som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. Därför bidrar JUMBO till tillväxt och underhåll av muskelmassa.* Vassle protein från mjölk är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror, inklusive de 9 aminosyror (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin) som betraktas som livsnödvändiga, eftersom kroppen inte kan tillverka dem.

Fastställandet av den näringsmässiga effektiviteten av protein i kosten bygger i de flesta fall på att uppskatta i vilken utsträckning som kvävet i kostprotein absorberas och behålls av kroppen och har förmågan att balansera dagliga kväveförluster. Netto Protein Utnyttjande (NPU) är den procentuella andelen intaget kväve som behålls i kroppen, och Biologiskt Värde (BV) är den procentuella andelen kväve som absorberats och behålls i kroppen. Biologiskt Värde är produkten av NPU och smältbarheten. Vassleprotein har bra smältbarhet och bra aminosyrekomposition, därför är det Biologiska Värdet mycket bra jämfört med andra kostproteinkällor som kött, fisk, ägg eller soja.

JUMBO PROFESSIONAL har fortfarande “6-KOLHYDRATS” kolhydrats blandning som inkluderar havre mjöl, Palatinose™ och Vitargo®. Vitargo® är en patenterad kolhydrat med hög molekylvikt och är unik, eftersom den är speciellt processad för att ge en molekylär profil som är extremt annorlunda än sockerarterna (glukos, fruktos) och maltodextrin som man hittar i många andra produkter. Dosen av extra ingrediens matrisen i "JUMBO" har ökats och förbättrats! Varje portion av JUMBO PROFESSIONAL ger en 6,600 mg dos av vår egenutvecklade “CREA-BOMB multikomponents matris” (6 typer av kreatin)! En daglig dos av åtminstone 3 g är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som vikt träning eller kardio i intervallform.* (så redan en halv portion ger den fördelen).*

Vi inkluderade också extra aminosyror utöver de som kommer från proteinet, inklusive essentiella sådana. “Mikronärings komplexet” hittar du Magnesium och Vitamin C i mängder som bidrar till normal protein syntes, till reducering av trötthet och utmattning, till normal funktion hos nervsystemet (nervimpulser och muskelkontraktioner inklusive hjärtats), till normal energigivande metabolism, till elektrolyt balans, till normal kollagen bildning för normal funktion av brosk och blodkärl, till skydd av celler mot oxidativ stress, till upprätthållandet av normal benmassa och tänder, och spelar en roll i celldelningsprocessen. *

Slutligen, tillsatte vi också BioPerine®, ett patenterat svartpeppar extrakt.

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Aspartamfri formel!

Bruksanvisning
Mixa en dosering med 400 ml vatten. Drick en dosering per dag, lämpligast direkt efter träning. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost. Inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker
Choklad, Banan, Hallon

Innehållsmängd
1620 g – 10 portioner, 3240 g – 20 portioner, 6480 g – 40 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 105581
Lagerstatus:
Artnr: 105583
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

GCvCFU
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK
  • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA! GMO FRITT! PEAN...
    59 SEK
  •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
    59 SEK