Hem » Gainers » Jumbo

Jumbo

1 2 3 4 5
(3.7/5) Baserat på 39 betyg.
Storlek - Vikt:
Smak:
Lagerstatus:
399 SEK
Lagerstatus:
399 SEK
Lagerstatus:
749 SEK
Lagerstatus:
749 SEK
Lagerstatus:
749 SEK

Beskrivning

Jumbo

"Jumbo Betyder Stor! Jumbo Betyder Stark!"

50 G KVALITETS PROTEIN PER PORTION!
“6-KOLHYDRATS” KOLHYDRAT BLANDNING MED OLIKA KOLHYDRATER INKLUSIVE HAVREMJÖL, PALATINOSE™ & VITARGO®!
"JUMBO" EXTRA INGREDIENS MATRIS!
5 TYPER AV KREATIN!
SPECIELLT FÖR DE SOM HAR SVÅRT ATT ÖKA!
INGA ARTIFICIELLA SÖTNINGSMEDEL!

Det har visats sig att människor har en tendens att överskatta deras verkliga näringsintag när de försöker att få mer muskler och styrka. med andra ord, de äter mindre än de tror och behöver för stadiga och betydande framsteg! Alla söker en mirakelmedicin medan de ignorerar faktumet, att inget är mer effektfullt än konstant konsumtion av rätt mängd kalorier, energigivande kolhydrater och muskelbyggande protein. Lägg sedan till det faktum att många atleter inte lägger ner tid på den beprövade metoden att föra matdagbok, så är kanske den mest praktiska återstående lösningen för de flesta att förlita sig på daglig användning av en JUMBO liknande drink som verkligen kan hjälpa till med att få tillräcklig näring för framsteg. Med 50 gram protein från en av de bästa protein källorna, en stor dos av energirik 6-kolhydrats matris, så är den näringsmässiga ekvationen ordentligt förbättrad för dig med JUMBO!

JUMBO är tillverkad med vassleprotein. Kostproteiner är källan för kväve och oumbärliga aminosyror som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. Därför bidrar JUMBO till tillväxt och underhåll av muskelmassa.* Vassle protein från mjölk är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror, inklusive de 9 aminosyror (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin) som betraktas som livsnödvändiga, eftersom kroppen inte kan tillverka dem.

Fastställandet av den näringsmässiga effektiviteten av protein i kosten bygger i de flesta fall på att uppskatta i vilken utsträckning som kvävet i kostprotein absorberas och behålls av kroppen och har förmågan att balansera dagliga kväveförluster. Netto Protein Utnyttjande (NPU) är den procentuella andelen intaget kväve som behålls i kroppen, och Biologiskt Värde (BV) är den procentuella andelen kväve som absorberats och behålls i kroppen. Biologiskt Värde är produkten av NPU och smältbarheten. Vassleprotein har bra smältbarhet och bra aminosyrekomposition, därför är det Biologiska Värdet mycket bra jämfört med andra kostproteinkällor som kött, fisk, ägg eller soja. JUMBO har vår “6-KOLHYDRATS” kolhydrat blandning som inkluderar havremjöl, Palatinose™ och Vitargo®.

Vitargo® är en patenterad kolhydrat med hög molekylvikt och är unik, eftersom den är speciellt processad för att ge en molekylär profil som är extremt annorlunda än sockerarterna (glukos, fruktos) och maltodextrin som man hittar i många andra produkter. "JUMBO" extra ingrediens matris ger en rejäl dos av vår egenutvecklade “CREA-BOMB multikomponents kreatin matris”! En daglig dos av åtminstone 3 g Kreatin är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som vikt träning eller kardio i intervallform.* Vi inkluderade också extra aminosyror utöver de som kommer från proteinet, inklusive essentiella sådana.

"Support komplexet” hittar du Magnesium i en dos som bidrar till normal proteinsyntes, till reducering av trötthet och utmattning, till normal funktion hos nervsystemet (neurotransmission och muskelkontraktion, inklusive hjärtmuskeln), till normal energigivande metabolism, till elektrolytbalans, till underhållandet av benmassa och tänder, och spelar en roll i celldelningsprocessen.* Slutligen, tillsatte vi också BioPerine®, ett patenterat svartpeppar extrakt.

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

JUMBO innehåller inga som helst konstgjorda sötningsmedel och är aspartamfri!

Bruksanvisning
För att maximera resultaten, konsumera minst en hel portion om dagen beroende på din kroppsmassa och aktivitetsnivå. JUMBO kan smuttas på under hela dagen, eller tas kring träning (före/under/efter). Blanda din valda mängd pulver i 100 ml vätska per skopa.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker
Choklad, Vanilj, Jordgubb

Innehållsmängd
2860 g – 13 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 101537
Lagerstatus:
Artnr: 101538
Lagerstatus:
Artnr: 101532
Lagerstatus:
Artnr: 101543
Lagerstatus:
Artnr: 101780
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

3PYWB6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Högkalorigainer med tillsatt kreatin och aminosyror Jumbo, trogen sitt namn,...
    549 SEK
  • Högkalorigainer med tillsatt kreatin och aminosyror Jumbo, trogen sitt namn,...
    799 SEK
  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK