Hem » Vegan » Gold Standard Curcuminoids

Gold Standard Curcuminoids

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
129 SEK

Beskrivning

GOLD STANDARD CURCUMINOIDS

Med patenterat 95% curcumin c3 complex® och bioperine®

Kapslar med Curcumin C3 Complex® och BioPerine®

Gurkmeja (Curcuma) är en av de mest hyllade växterna! Dess isolerade aktiva komponenter, Curcuminoider tillhör de mest lovande naturliga ämnena. CURCUMIN C3 COMPLEX® är den gyllene standarden för Gurkmeja extrakt, det innehåller 95% Curcuminoider, och det är ett patenterat råmaterial. Medan Gurkmeja i sig själv har en stor potential aktivitet, uppvisar den sin biologiska aktivitet genom selektiva metaboliter. Därför är omvandlingsvägar eller biologisk omvandling av Gurkmeja i kroppen viktigt. Fas 1 metaboliterna är de aktiva! Att öka biotillgängligheten eller förekomsten av fas II-konjugat, kan inte ge någon gynnsam effekt av Gurkmeja eftersom fas II-konjugat inte har biologisk aktivitet. Så frågan är om de nuvarande processer som används till Gurkmeja produkter kan tillhandahålla okonjugerade Curcuminoider till kroppen eller om de bara ökar biologiskt inaktiva fas II-konjugat? GOLD STANDARD CURCUMINOIDS är sammansatt med BioPerine® som kan öka biotillgängligheten av Curcuminoider 20-faldigt.

Denna ökning var uppmätt för Gurkmeja i sig själv och inte för dess inaktiva Fas II metaboliter. GOLD STANDARD CURCUMINOIDS ger 3 Curcuminoider: Curcumin tillsammans med Demethoxycurcumin och Bisdemethoxycurcumin, och kan hjälpa till med att kontrollera inflammatroriska responser i kroppen, bibehålla hälsan hos levern och kan ge stöd åt matsmältningen.

Bruksanvisning
Ta 1 kapsel per dag med måltid.

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.

Varning
Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS!

Innehållsmängd
60 kapslar - 60 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 110811
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

uDpa
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK
  • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA! GMO FRITT! PEAN...
    59 SEK
  •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
    59 SEK