Hem » Green Series » Fibers & Enzymes RX

Fibers & Enzymes RX

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

FIBERS & ENZYMES RX

Med betaglukan och matsmältnings enzymer!

RIKT PÅ FIBER!

Fiber blir mer och mer accepterat som ett viktigt makronäringsämne. 20-30 gram bör konsumeras dagligen för att bibehålla en hälsosam matsmältning. Tyvärr uppfyller inte det dagliga fiberintaget hos de flesta människorderas behov resulterande i diverse matsmältningsproblem. Genom att tillsätta 1 dos av Fibers & Enzymes Rx till din favoritdrink (inklusive proteindrinkar) kan du lätt få 5 gram fiber från 6 olika källor (äpple, bambu, korn, havre, vete och inulin från Cikoria)! En matsmältningsblandning av Papain och Bromelain är också inkluderad i formeln!

Betaglukan bidrar till upprätthållandet av normala kolesterolnivåer i blodet*. De gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag av 3 g Betaglukan från från havre, havrekli, korn, kornkli eller från blandningar av dessa Betaglukaner. Vitamin C hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal kollagenbildning för normal funktion av brosk, skelett, blodkärl, tandkött, tänder och hud*. Vitamin C bidrar också till att upprätthålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv fysisk träning (de gynnsamma effekterna uppnås vid ett intag av Vitamin C som överstiger det rekommenderade dagsbehovet med 200 mg!*

*Dessa påståenden har blivit vetenskapligt bevisade av European Food Safety Authority (EFSA) och aktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Tillsätt 1 dosering (1 påse) till din favoritdrink per dag (en proteindrink rekommenderas).

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk och skaldjur.

Varning
Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS!

Innehållsmängd
30 x 8,5g - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

aMVM
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Protein Chips Delikata chips med högt protein innehåll Soja fria Gluten ...
  20 SEK
 • Mega Glukosamine 1148 MG GlukosaminsulfatMEGA GLUCOSAMINE levererar en bra d...
  99 SEK
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  699 SEK
  (Ord. Pris: 799 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  från 289 SEK
  (Ord. Pris: 329 SEK)