Hem » Wod Crusher » Crush

Crush

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Smak:

Beskrivning

CRUSH

Prestations och återhämtnings förbättrande Intra-workout aminokomplex

Mikroniserade Aminosyror, Betain, L-citrullin, Beta-Alanin & mer!
Hög dos och helt transparent etikett

Krossa dina WODs med vår nya CRUSH formel designad för högintensiv träning! Denna intra-workout produkt har 19 noggrant utvalda aktiva ingredienser i 4 olika matriser som är viktiga för ett flertal långvaringa träningspass!

Betain är en metyldonator i människokroppen. Många viktiga biokemiska processer är beroende av metylering (t.ex. metylering av homocystein för att bilda L-metionin som är en del av den välkända Kreatinstrukturen; och är startaminosyran i proteinsyntesen). Vi såg till att ge dig mikroniserade aminosyror för snabbare absorption, inklusive mikroniserad BCAA och mikroniserad L-arginin (föregångaren till kväveoxid och Kreatin). Och till råga på allt tillsatte vi rent L- (en ännu bättre kväveoxid booster!) tillsammans med Malicsyra och L-arginin alfa-ketoglutarat (AAKG) som är viktiga intermediärer i viktiga metaboliska cykler. Kväveoxid ökar blodflödet, därmed också syre och näringstransport till arbetande muskler!

Alla de extra aminosyrorna, Beta-Alanin, vitaminerna och mineralerna kommer att hålla dig på spåret under dina hårda, svettiga träning! Fosfor och vitamin B6, B12 bidrar till normal energigivande metabolism. Vitaminerna B9 och B12 bidrar till reduktion av trötthet och utmattning. Vitamin C hjälper till att bibehålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv träning.

De gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg (finns i 1 dos av CRUSH) överstigande det rekommenderade dagsbehovet av vitamin C! Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes. Magnesium och fosfor bidrar till underhåll av ett normalt skelett. Kalium bidrar till upprätthållande av normal muskelfunktion, upprätthållande av normal blodtryck och till normal funktion hos nervsystemet.*

*Dessa pastaenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Mixa 1 dosering (22 g) med 500 ml vatten dagligen och drick under din träning.

Allergi information
Kan innehålla spår av mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och skaldjur.

Varning
Beta-Alanin kan orsaka en harmlös, temporär stickande känsla i huden hos vissa individer. Varning för att överskrida angiven rekommenderad dos. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom.

Smaker
Persika - Is Te, Apelsing-Mango

Innehållsmängd
440 g - 20 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

F3sd
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Protein Chips Delikata chips med högt protein innehåll Soja fria Gluten ...
  20 SEK
 • Mega Glukosamine 1148 MG GlukosaminsulfatMEGA GLUCOSAMINE levererar en bra d...
  99 SEK
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  699 SEK
  (Ord. Pris: 799 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  från 289 SEK
  (Ord. Pris: 329 SEK)