Hem » Proteinpulver » Protein Delite, 1000g

Protein Delite, 1000g

1 2 3 4 5
(4.5/5) Baserat på 2 betyg.
Smak:
Lagerstatus:
399 SEK
Lagerstatus:
399 SEK
Lagerstatus:
399 SEK

Beskrivning


Protein Delite från Scitec är ett underbart gott, krämigt protein som innehåller riktiga bitar av frukt, bär, choklad och kokos. Proteinet kommer uteslutande från vassleproteinkoncentrat samt mjölkproteinkoncentrat. Protein Delite är hyllat för sina goda smaker.

Underbart krämiga goda smaker 
Med riktiga bitar av frukt, bär, choklad och kokos Hög halt protein
Inget tillsatt socker

Protein Delite är hyllat proteinpulver från Scitec. Protein Delite har rik krämig konsistens, fantastisk smaksättning och innehåller utöver det även riktiga bitar av jordgubbe, choklad och kokos. Scitec har gjort ett proteinpulver som inte bara smakar underbart gott men som samtidigt har en bra näringsprofil med högt innehåll av protein och inget tillsatt socker. Endast vassle och mjölkprotein har använts vilket ger ett mycket högt biologiskt värde.

Protein är ett mycket viktigt näringsämne för alla som tränar. Det är uteslutande protein som kan användas till reparation och uppbyggnad av muskelvävnad. Protein spelar även en viktig roll för att bibehålla en normal benstomme.

Protein Delite är ett lyxprotein för dig som förväntar dig och vill ha något utöver det vanliga utan att kompromissa med kvalitéten. För dig som medvetet inte vill få fler kalorier så blandas Protein Delite med 3dl vatten men önskar du något som är mer likt en milkshake så kan du blanda med motsvarande mängd mjölk.

Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 servering (30 g) med 3dl vatten och drick efter träning eller på kvällen. 1 000 g / 33 portioner per burk.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 1106293
Lagerstatus:
Artnr: 1111610
Lagerstatus:
Artnr: 8000252969
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

2cWJ
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Högkalorigainer med tillsatt kreatin och aminosyror Jumbo, trogen sitt namn,...
    549 SEK
  • Högkalorigainer med tillsatt kreatin och aminosyror Jumbo, trogen sitt namn,...
    799 SEK
  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK