Hem » Aminosyror » Peptide Aminos

Peptide Aminos

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

Peptide Aminos

PEPTIDE AMINOS är en små peptid aminosyre formel som är uppbyggd av mestadels di- och tri-peptider under 500 Daltons molekylärvikt. Där är speciella transportörer i matsmältningen för små kedjor av aminosyror - peptider - så de absorberas snabbt.

Vår formel tillhandahåller alla 9 typerna av essentiella aminosyror. Essentiella aminosyror är oumbärliga för oss eftersom de inte kan syntetiseras av kroppen och måste därför tillföras genom kosten. De inkluderar: Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Threonine, Tryptofan, Valin. De grenade aminosyrorna (BCAA) tillhör de essentiella och står för 35 % av de essentiella aminosyrorna i muskel protein.

Konsumtion av kompletta aminosyre formler omedelbart före träning är mycket bra, på grund av den ökade distributionen av aminosyror till musklerna vid ökat blodflöde!

Bruksanvisning
Ta 1 portion innan eller under träning. En portion kan tas direkt efter träning. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen om sådan är angiven. Kostillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras torrt och svalt. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
200 kapslar - 20 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

mwq3DW
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Protein Chips Delikata chips med högt protein innehåll Soja fria Gluten ...
  20 SEK
 • Mega Glukosamine 1148 MG GlukosaminsulfatMEGA GLUCOSAMINE levererar en bra d...
  99 SEK
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  699 SEK
  (Ord. Pris: 799 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  från 289 SEK
  (Ord. Pris: 329 SEK)