Hem » Muskelökning - Gainer » Myomax Professional

Myomax Professional

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek - Vikt:
Smak:
Lagerstatus:
224 SEK Ord. Pris (299 SEK)
Lagerstatus:
674 SEK Ord. Pris (899 SEK)
Lagerstatus:
674 SEK Ord. Pris (899 SEK)

Beskrivning

Myomax Professional

Designad Anabol Muskel Och Prestations Booster

MyoMax Professional är andra generationens formel i MyoMax familjen som ger dig många av de ingredienser kunder tycker är bra och användbara. MyoMax är en anabol prestations booster för muskelmasse och högintensitets träning. “Anabol” är den fysiologiska termen för metaboliska processer i kroppen som bygger upp någonting.

MyoMax Professional innehåller 40 gram av kvalitets protein och en rejäl dos av många extra aminosyror! Kostproteiner är källan till kväve och oumbärliga aminosyror som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll, därför bidrar MyoMax Professional till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och också till upprätthållandet av normal benmassa*.Vi använde en speciell kolhydratsblandning som inkluderar de patenterade Vitargo® och Palatinose™ kolhydrat källorna (den första har ett högt glykemiskt index, den andra har ett lågt).

Denna designade formel har ett flertal vetenskapligt bevisade aktiva ingredienser! Varje portion ger över 5 gram av den mest studerade Kreatinformen, Kreatin Monohydrat (och andra kreatinformer i vår egenutvecklade matris). En daglig dos av åtminstone 3 g är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som vikt träning eller kardio i intervallform.*

Vissa av våra andra ingredienser bidrar också till en eller flera av de följande gynnsamma fysiologiska effekterna*: Normal muskelfunktion. • Normal aminosyre syntes. • Reducering av trötthet och utmattning. • Normal funktion hos nervsystemet. • Normalt blodtryck. • Normal funktion hos immunsystemet. • Normal blodbildning. Nu kan du förstå varför MyoMax Professional har varit populär hos amatörer och professionella idrottsmän!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Aspartamfri formel!

Bruksanvisning
Mixa 1 portion med 500 – 700 ml vatten. Drick en portion per dag, lämpligen direkt efter träning (eller hälften före och hälften efter). Ytterligare en portion kan konsumeras vid annan tidpunkt. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker
Trippel choklad, Jordgubb, Kanel - vanilj: 1320 g

Innehållsmängd
1320 g – 10 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 101791
Lagerstatus:
Artnr: 101798
Lagerstatus:
Artnr: 101799
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

7y4a2
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om