Hem » Gainers » Myomax Hardcore

Myomax Hardcore

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 6 betyg.
Storlek - Vikt:
Smak:
Lagerstatus:
349 SEK
Lagerstatus:
699 SEK
Lagerstatus:
699 SEK
Lagerstatus:
699 SEK

Beskrivning

Myomax Hardcore

Hardcore Anabol Muskel Och Prestationshöjare

MyoMax Hardcore är vår senaste formel och är designad för att ge alla ingredienser som vi anser värdiga. MyoMax är en hardcore fysisk prestationshöjare för muskelmasse och högintensitets träning. “Anabolt” är den fysiologiska termen för metaboliska processer i kroppen som bygger upp någonting. För det första så är protein och dess ingående aminosyror essentiella näringsämnen. MyoMax Hardcore innehåller hela 52 gram av dessa, allt som allt (42 g protein + 10 gram extra tillsatta fria aminosyror)!

Proteinet är inte från en ensam proteinkälla, utan från flera olika typer, eftersom aminosyre profilerna hos de olika typerna av protein inte är desamma. Kostprotein är källan till kväve och oumbärliga aminosyror som kroppen kräver för vävnadstilväxt och underhåll, därför bidrar MyoMax Hardcore till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och också till upprätthållandet av normal benmassa*.

MyoMax Hardcore är inte fullt av socker och det saknar onödigt höga mängder kolhydrater helt och hållet! MyoMax Hardcore kommer inte att överbelasta dig med kolhydrater. Ration av kolhydrater i förhållande till protein och andra icke kalori innehållande ingredienser är enligt vår uppfattning mycket bra! Vi gjorde också formeln med en speciell kolhydratblandning som inkluderar de patenterade Vitargo® och Palatinose™ kolhydrat källorna, (den första har ett högt glykemiskt index, den senare har lågt glykemiskt index). Detta är inte allt!

MyoMax Hardcore har ett flertal extra tillsatta, vetenskapligt bevisade aktiva ingredienser. MyoMax ger 5.5 gram av den mest studerade kreatinsorten, Kreatin Monohydrat (och andra kreatinsorter i vår egenutvecklade matris).

En daglig dos av åtminstone 3 g Kreatin är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som viktträning eller kardio i intervallform.* Några av våra viktigaste ingredienser bidrar också till en eller flera av följande gynnsamma fysiologiska effekter*: •Normal proteinsyntes• Normal funktion hos nervsystemet: neurotransmission och muskelkontraktion, inklusive hjärtmuskeln.• Reducering av trötthet och utmattning. • Normal makronärings och energigivande metabolism. • Upprätthållande av normala blodsockernivåer. • Normal psykologisk funktion. • Elektrolyt balans. Nu förstår du varför vi tror du kommer att tycka om att använda MyoMax Hardcore som så många andra!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority

Aspartamfri formel!

Bruksanvisning
Blanda 140 gram med 500 ml vatten. Drick en portion om dagen, helst direkt efter träning (eller hälften före, hälften efter). Ytterligare en portion kan eventuellt tas vid annat tillfälle. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smaker
Max choklad, Tranbär, Yoghurt-Kaka

Innehållsmängd
1400 g - 10 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 105329
Lagerstatus:
Artnr: 105331
Lagerstatus:
Artnr: 111345
Lagerstatus:
Artnr: 111347
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

db8E
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PEANU...
  Ej prissatt
 •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
  79 SEK
 • 100 % hydroisolat** FRÅN 100% HYDROLYSERAD VASSLEPROTEINMED TILLSATT GLUTAMIN...
  349 SEK
 • 100 % hydroisolat** FRÅN 100% HYDROLYSERAD VASSLEPROTEIN MED TILLSATT GLUTAMI...
  649 SEK