Hem » Omega-3 & Fettsyror » Mutant core series MCT Oil, 946ml

Mutant core series MCT Oil, 946ml

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Lagerstatus:
215 SEK Ord. Pris (299 SEK)

Beskrivning

Oavsett om du går på en speciellt diet eller vill få en extra kick inför träningspasset är MCT Oil från Mutant en utmärkt produkt. Den innehåller 100 % MCT-olja från fraktionerad kokosolja, vilket är en god källa till energi och är helt fri från transfetter och kolhydrater. MCT har den positiva egenskapen att fungera som ren energikälla och är ett bra tillskott för dig som äter kolhydratsnål mat.

 • Bra källa till energi
 • Innehåller inga transfetter
 • Passar dig som äter enligt en kolhydratsnål diet
 • Tas enkelt upp av kroppen

MCT Oil från Mutant är speciellt extraherad från kokosnötsolja, vilket ger dig 6 gånger så mycket MCT än vad man får ut av vanlig kokosnötsolja. Vanlig kokosolja innehåller cirka 15 % ren MCT, medan MCT Oil från Mutant alltså innehåller 100 % ren MCT. MCT är medellånga vegetabiliska fettsyror som erbjuder en mängd positiva egenskaper.

Ett bra energitillskott för dig som tränar. MCT-olja tas effektivt upp av kroppen och fungerar som en ren energikälla. Det absorberas lika snabbt som kolhydrater, men innehåller dubbelt så mycket energi per gram. Du som tränar kan därför använda MCT-fett som en extra boost innan passet och för att spara på musklernas glykogenlager och därmed öka din uthållighet. MCT-olja är en perfekt produkt för dig som vill få mycket energi, utan att behöva stoppa i dig onödigt mycket kolhydrater! Det är ett populärt tillskott bland de som äter enligt en kolhydratsnål kost som exempelvis LCHF. Köp MCT Oil från Mutant hos oss idag och se vilka positiva effekter det kan ha för din livsstil. Dosering: Det rekommenderade intaget för MCT Oil från Mutant är 1 matsked (15 ml) 1-3 gånger per dag i samband med måltid. Produkten är inte avsedd att användas som stekfett, men kan med fördel användas för bakning. Doser per förpackning: En flaska MCT Oil från Mutant innehåller 946 ml MCT-fett från fraktionerad kokosolja, vilket motsvarar upp till cirka 65 dagsdoser enligt rekommenderat dagligt intag.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Om du är under 18 år, gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. (Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.)

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 3897039
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

sSpVR
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Mutant Madness - Mutants kanske kraftfullaste PWO hittills! Speciellt framtag...
  259 SEK
  (Ord. Pris: 299 SEK)
 • Fulladdad med ingredienser sammansatta för att erbjuda dig en god hälsa. Med ...
  199 SEK
 • Studerade nivåer av varje ingrediens. Tillsatta vitaminer och mineraler. ...
  169 SEK
  (Ord. Pris: 179 SEK)
 • Glutamine från Mutant Core Series är ett renodlat kosttillskott med enbart gl...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)