Hem » Kreatiner » Mega Creatine

Mega Creatine

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
199 SEK

Beskrivning

Mega Creatine

Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. Cirka 95% av kreatinet är lokaliserat i skelettmuskulaturen. Dessa celler kan lagra mer Kreatin än vad du normalt får från din dagliga kost och det som syntetiseras av kroppen. Genom tillskott av Kreatin till din dagliga kost kommer musklerna att behålla mer Kreatin. Kreatin i en daglig dos av minst 3 gram är vetenskapligt bevisat att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som styrketräning eller kardio i intervallform*.

Mega Creatine tillhandahåller vårt MicronTec mikroniserade Kreatin (mindre partikel storlek)!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
De fördelaktiga effekterna uppnås vid ett intag av minst 3 gram Kreatin. Med inkapslat Kreatin så är långsam laddning rekommenderad: ta 5 kapslar om dagen på tom mage med rikligt med vätska, huvudsakligen i samband med träning, lämpligen tillsammans med kolhydrater. Vanligtvis har muskel Kreatinets mättnad ökat väsentligt efter 30 dagar. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen om sådan är angiven. Kostillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
150 kapslar – 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 105791
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

xHRMb
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om