Hem » Aminosyror » Mega BCAA 1400

Mega BCAA 1400

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek - Kapslar/påsar:
Lagerstatus:
199 SEK

Beskrivning

Mega BCAA 1400

De grenade aminosyrorna (BCAA) är en viktig grupp av essentiella aminosyror bestående av Leucin, Isoleucin och Valin. BCAA är bland de nio essentiella aminosyrorna för människor, eftersom vår kropp inte kan tillverka dem. Enda källan är mat eller kosttillskott. Å andra sidan står de för 35 % av de essentiella aminosyrorna i muskel protein.

Vitamin B5, B6 och B12 är också inkluderade i vår formel. Dessa vitaminer bidrar till normal energi genererande metabolism och till reducering av trötthet och utmattning. Vitamin B5 (Pantotensyra) är kopplat till normal syntes och metabolism av steroidhormoner, Vitamin D och vissa signalsubstanser. Vitamin B6 spelar en roll i normal protein och glykogen metabolism och tillsammans med vitamin B12, i den normala funktionen hos immunsystemet*.

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Ta 1 dosering (2 kapslar) före eller efter träning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
90 kapslar - 45 portioner, 120 kapslar - 60 portioner, 180 kapslar - 90 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 109961
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

Dyrw
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om