Hem » Special Produkter » Mastodon

Mastodon

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
549 SEK

Beskrivning

Mastodon

VETENSKAPLIGT VALIDERAD DOS!
SCITEC NUTRITION’s MASTODON levererar Fosfatsyra (PA) i en vetenskapligt studerad effektiv dos. Fosfatinsyra är en fosfolipid, som är en viktig strukturell komponent i samtliga biologiska membransystem. Den är inte bara en beståndsdel i alla cellmembran, den fungerar också som en intracellulär budbärare, som reglerar signalproteiner. Signalering genom den mekanism som kallas mTOR har rapporterats vara nödvändig för mekanisk belastning (viktträning), inducerad tillväxt av skelettmuskulaturen och därmed styrka. Flera studier visar att lipid budbäraren Fosfatinsyra spelar en avgörande roll i den mekaniska aktiveringen av mTOR signalering.

Bruksanvisning
Ta 3 kapslar en gång om dagen. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. PRODUKTEN SKALL FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR SMÅ BARN. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras torrt och svalt. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
90 kasplar - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 108468
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

KWyk
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om