Myomax

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek - Vikt:
Smak:

Beskrivning

Myomax

MyoMax är en komplex anabol prestations booster för muskelmasse och högintensiv fysisk träning. “Anabolt” är den fysiologiska termen för metaboliska processer I kroppen som bygger upp någonting. MyoMax ger 40 gram av högkvalitets kall processat vassleprotein koncentrat och korsflödes mikrofiltrerat vassleprotein isolat, båda rika på protein i mikrofraktioner. Kostprotein är källan för kväve och oumbärliga aminosyror som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. Därför bidrar MyoMax till tillväxt och underhåll av muskelmassa.* Vassle protein från mjölk är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror, inklusive de 9 aminosyror (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin) som betraktas som livsnödvändiga, eftersom kroppen inte kan tillverka dem. Fastställandet av den näringsmässiga effektiviteten av protein i kosten bygger i de flesta fall på att uppskatta i vilken utsträckning som kvävet i kostprotein absorberas och behålls av kroppen och har förmågan att balansera dagliga kväveförluster.

Netto Protein Utnyttjande (NPU) är den procentuella andelen intaget kväve som behålls i kroppen, och Biologiskt Värde (BV) är den procentuella andelen kväve som absorberats och behålls i kroppen. Biologiskt Värde är produkten av NPU och smältbarheten. Vassleprotein har bra smältbarhet och bra aminosyrekomposition, därför är det Biologiska Värdet mycket bra jämfört med andra kostproteinkällor som kött, fisk, ägg eller soja. MyoMax ger 7.5 gram av den mest studerade och beprövade kreatinformen, Kreatin Monohydrat. En daglig dos av åtminstone 3 g är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som vikt träning eller kardio i intervallform (så redan en halv portion MyoMax är tillräckligt för att ge dessa fördelar).* En extra dos av 10,000 milligram av fria aminosyror är tillsatt till formeln, vilket ger totalt 50 gram av aminosyre källor som ger näring åt dina muskler. MyoMax innehåller totalt mer än 12 gram av grenade aminosyror (BCAA:s: Leucin, Isoleucin, Valin), och 12 gram av Glutamin, en mycket rikligt förekommande aminosyra i människokroppen. Ifall det inte skulle räcka, tillsatte vi också Ribos (som är en beståndsdel av nukleinsyror, nukleotider såsom Adenosin Trifosfat (ATP) och andra föreningar som är kritiska för ämnesomsättningen), Arginine (en kväveoxid (NO) föregångare), och Taurin.

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
Mixa en portion med 700 ml vätska. Bästa tillfälle för användning är efter träning eller när du vaknar, men du kan använda produkten vilken tid som helst när du vill ha näring. Om du vill kan du ta halv dos och ändå dra nytta av fördelarna med Kreatin (3 gram per dag behövs)! Detta är ingen måltidsersättningsprodukt, använd endast som kosttillskott.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen om sådan är angiven. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd tt diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Smaker
Double dutch choklad, Fransk vanilj, Hallonkräm

Innehållsmängd
1320 g – 10 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

D6b5t
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om