Mass 20

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Storlek - Vikt:
Smak:

Beskrivning

Mass 20

MASS 20 är en lågfetts formel med högt protein innehåll. Dess protein innehåll bidrar till underhåll och tillväxt av muskelmassa och också till upprätthållandet av normal benmassa*. Produkten ger också energi från kolhydrater som högintensitets träning delvis är beroende av. MASS 20 innehåller vassle protein, en av de bästa protein typerna för kroppsbyggare. Vårt ultrafiltrerade vassleprotein koncentrat ger laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobulin protein mikrofraktioner. Vassle protein från mjölk är ett så kallat komplett protein, eftersom det förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror, inklusive de 9 aminosyror (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin) som betraktas som livsnödvändiga, eftersom kroppen inte kan tillverka dem. Fastställandet av den näringsmässiga effektiviteten av protein i kosten bygger i de flesta fall på att uppskatta i vilken utsträckning som kvävet i kostprotein absorberas och behålls av kroppen och har förmågan att balansera dagliga kväveförluster.

Netto Protein Utnyttjande (NPU) är den procentuella andelen intaget kväve som behålls i kroppen, och Biologiskt Värde (BV) är den procentuella andelen kväve som absorberats och behålls i kroppen. Biologiskt Värde är produkten av NPU och smältbarheten. Vassleprotein har bra smältbarhet och bra aminosyrekomposition, därför är det Biologiska Värdet mycket bra jämfört med andra kostproteinkällor som kött, fisk, ägg eller soja. Vi tillsatte en extra ingrediens i MASS 20 i form av kreatin.

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
Blanda en portion MASS 20 med 300 ml vatten, juice eller mjölk. Använd främst före och/eller efter träning. Detta är ingen måltidsersättningsprodukt, använd endast som kosttillskott.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen om sådan är angiven. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Smaker
Choklad, Vanilj, Jordgubb

Innehållsmängd
1750 g – 35 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

vGnc
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om