Hem » Aminosyror » L-Carnitine + Krom, 500 ml, Orange

L-Carnitine + Krom, 500 ml, Orange

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
159 SEK

Beskrivning

Biotech kombinerar karnitin med krom i flytande form för att skapa produkten L-Carnitine +Chrome som är placerad i produktkategorin fettförbrännare. Detta är en välsmakande produkt som väl kompletterar en kalorirestriktiv diet.

Med L-karnitin, krom och vitamin B5
Flytande form
God uppfriskande smak
Fri från tillsatt socker

Biotech USA är kända för att ta fram kvalitetsprodukter som möter kraven och behoven hos hårt tränande atleter. Med L-Carnitine +Chrome så får du en väl sammansatt produkt som tillhör produktkategorin fettförbrännare. L-Carnitine +Chrome kombinerar L-karnitin med krom och vitamin B5.

Karnitin tillhör idag en stapelvara för många som tränar. Karnitin är ett kroppseget ämne som spelar en viktig roll för transporten av långkedjiga fettsyror in i mitokondrierna där det sedan kan förbrännas (oxideras). L-Carnitine +Chrome tillhandahåller 1 050 mg karnitin per servering.

Även vitamin B5 och krom är tillsatt. Vitamin B5 bidrar till en normal energigivande metabolism samt en minskning till trötthet och utmattning. Krom bidrar samtidigt till normal metabolism av fett, kolhydrater och protein och till att bibehålla normala blodsockernivåer.

L-Carnitine +Chrome kommer i flytande form som är lätt att dosera och som smakar riktigt gott utan att något socker är tillsatt.

Antal doser per förpackning: 33 st.

Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 portion (15 ml) med 3 dl vatten och drick 1 portion om dagen. Skaka flaskan väl innan användning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 9928-072
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

CrtE
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • ZMAttack innehåller den klassiska kombinationen av magnesium, zink och vitami...
  129 SEK
 • Biotech Tribooster är en renodlad och extremt stark tribulus terrestris. Denn...
  199 SEK
 • Det finns kreatin och så finns det kreatin. Med omfattande erfarenhet och kun...
  289 SEK
 • Ibland letar man efter det tyngsta när man är på jakt efter nästa PWO. Black ...
  289 SEK