Hem » Collagen » Kollagen Vital - Elderberry/Raspberry 400g

Kollagen Vital - Elderberry/Raspberry 400g

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 2 betyg.
Lagerstatus:
299 SEK Ord. Pris (349 SEK)

Beskrivning

Kollagen i olika former återfinns i nästan hela kroppen. Kollagen är ett strukturprotein som ger våra vävnader struktur och det är även grundämnet som bildar det brosk vi har i våra leder. Collagen vital ger inte mindre än 9 000 mg kollagen per skopa och detta i kombination med vitamin C som bidrar till normal bildning av kollagen. 

 

 • 9 000 mg kollagen i form av Peptan® per skopa
 • Med vitamin C som bidrar till normal bildning av kollagen
 • Med magnesium som bidrar till normal proteinsyntes

 

Kollagen är en form av proteinstruktur som återfinns i olika former i nästan alla kroppens vävnader. Kollagen ger våra organ och vävnader dess struktur, form och hållfasthet. Kollagen är även utgångspunkten för kroppen när den tillverkar det brosk vi har i våra leder. Kollagen återfinns endast i animalier men detta kollagen är ofta svårsmält om man inte använder sig av långkok som då tillslut bryter ner kollagenet. 

 

Ett enklare sätt at öka intaget av kollagen är via Collagen Vital från Swedish Supplements. Här får du ett redan förnedbrutet kollagen i form av Peptan®. Varje skopa ger hela 9 000 mg kollagen och detta kombineras även med vitamin C som bidrar till normal bildning av kollagen vilket i sin tur bidrar till broskets normala funktion. 

 

Collagen vital innehåller även magnesium, ett mineral med ett brett antal funktioner i kroppen. Magnesium bidrar bland annat till en normal proteinsyntes och nervsystemets normala funktion. Collagen Vital är en avancerad kollagenprodukt för dig som letar efter kvalitet. 

 

 

Antal doser per förpackning: 33 st.

 

 

Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (12 g) med 2 – 3 dl vatten. Tag en servering (1 skopa) dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

 

 

Innehåll:

1 skopa (12 g)

DRI %

Kollagen (Peptan®)

9 000 mg

 

Magnesiumoxid 

312,5 mg

 

- varav magnesium

187,5 mg

50

Vitamin C

250 mg

313

Svartpepparextrakt

3 mg

 

 

 

Ingredienser och allergener: 

Hydrolyserat bovint kollagen (Peptan® B2000HD), surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumbikarbonat), magnesiumoxid, aromer, vitamin C (askorbinsyra), sötningsmedel (aspartam), färg (rödbetsrött), DigeZyme® (multienzymkomplex), sötningsmedel (acesulfam K), svartpepparextrakt (piperin).

 

Innehåller en källa till FENYLALANIN. 

 

 

Förvaring: 

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

 

 

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: IP104535
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

G7KLMb
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • 100% Vitamineral100% Vita-Mineral är ett enkelt smidigt kosttillskott av vita...
  109 SEK
 • Bloody Pump är en PWO som är helt fri från koffein och som tar produktkategor...
  399 SEK
 • Project X Nootropic PWO täcker upp alla baser en bra PWO ska innehålla men de...
  399 SEK
 • 100% Creatine Monohydrate powder från Swedish Supplements är ett kreatinpulve...
  249 SEK