Hem » Special Produkter » HMB Magnum

HMB Magnum

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
329 SEK

Beskrivning

HMB Magnum

 • HMB aktiverar anabola processen m-TOR
 • Metabolit av Leucin
 • Antikatabolt
 • Förbättrar uthållighet

HMB från Swedish Supplements är en av våra Back to basics produkter i kapselform. Eftersom många ämnen kräver högre doser för att fungera har vi tagit fram Magnum caps en extra stor kapsel som rymmer upp till 1300mg substans per kapsel. Beta Hydroxy Beta Metylbutuyrat HMB är en ketosyra som är en metabolit från den grenade essentiella, aminosyran leucin. HMB skapas alltså i samband med att leucin omsätts inuti kroppen. Cirka 5 procent av det leucin vi får i oss i kroppen går till produktionen av HMB.

HMB motverkar nedbrytning av muskelvävnad på så sätt att ämnet hämmar ett visst enzym som har en nedbrytande effekt på dina muskler. Precis som för otränade har man sett att HMB verkar kunna minska träningsinducerad muskelskada. Både vid uthållighetsarbete och styrketräning har man uppmätt lägre nivåer av de katabola markörerna CK (kreatinkinas) och LDH (laktatdehydrogenas) jämfört med placebo HMB tros även verka anabolt i kroppen. Här tror man att HMB kan öka fosforyleringen av mTOR som i sin tur ökar proteinsyntesen

HMB har en halveringstid på cirka 2½ timme och är sedan nere på basnivåer efter ungefär nio timmar. Detta har fått forskarna att dra slutsatsen att intagen av HMB bör ske både i samband med träning, för att nå peaken under träningspasset, samt jämnt utspritt över dagen för att försöka ha en konstant hög nivå.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 11975

Omdöme

Lämna ett omdöme

quEm
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • HAIR BEAUTY Produkten består av ämnen som traditionellt används för at...
  249 SEK
 • Skin Beauty   Skin Beauty består av ämnen som traditionellt används för...
  249 SEK
 • Crazy 8 den nya generation av Pre workout produkter har anlänt! Intensiv o...
  329 SEK
  (Ord. Pris: 379 SEK)
 • 100% VITA-MINERAL Ger dagligt rekommenderat referensintag av 12 vita...
  119 SEK