Hem » Fettförbränning » Green Coffee Complex

Green Coffee Complex

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus:
199 SEK

Beskrivning

Green Coffee Complex

Grönt kaffe, grönt te, koffein, krom, kolin & jod

GREEN COFFEE COMPLEX är en fantastisk kombination av 6 aktiva ingredienser baserat på det populära extraktet av Grönt Kaffe som ger klorogensyra. Vårt Gröna Te extrakt innehåller Polyfenoler, Katekiner, bland annat EGCG (Epigallocatechingallat)!

Vi känner alla till och tycker om effekterna av Koffein (inklusive mental alerthet) som kommer från våra “gröna” extrakt plus rent Koffein. Krom hjälper till med normal makronäringsmetabolism, inklusive upprätthållandet av normala blodglukosnivåer! Kolin bidrar till normal lipidmetabolism och till upprätthållandet av normal leverfunktion. Jod spelar en roll vid normal produktion av sköldkörtel hormoner och normal sköldkörtel funktion, och hjälper också till vid normal energi givande metabolism!*

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Ta 1 kapsel före frukost och 1 kapsel före någon annan måltid men inte nära läggdags. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam kost, inte istället för mat.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Om du har några hälsoproblem, konsultera din läkare före användning. Innehåller koffein. Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen om sådan är angiven. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Innehållsmängd
90 kasplar - 45 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 106788
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

xbU2
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  199 SEK
  (Ord. Pris: 249 SEK)
 • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
  649 SEK
  (Ord. Pris: 749 SEK)