Hem » Fettförbränning » Fat Burner, 120 caps

Fat Burner, 120 caps

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 27 betyg.
Lagerstatus:
119 SEK

Beskrivning

Fat Burner, ett kosttillskott från Weider, är en innovativ produkt i produktkategorin fettförbränning. Fat Burner innehåller extrakt från grönt te, kanel, senap, cayennepeppar och mer.

Innehåller en kombination av naturliga örter och extrakt

Innehåller endast naturligt koffein från grönt te

Tre kapslar, en gång om dagen räcker

Fat Burner från Weider är ett kosttillskott i produktkategorin fettförbränning. Fat Burner är populärt bland de som går på diet men som inte vill använda en produkt som är fullastad med centralstimulantia. Fat Burner innehåller koffein men endast naturligt sådant från grönt te. Resten av Fat Burner är en väl genomtänkt blandning av naturliga örter, extrakt och krom.

Krom är ett viktigt spårelement som fyller flera funktioner i kroppen. Krom bidrar exempelvis till en normal omsättning fett, kolhydrater och protein i kroppen. Dessutom så bidrar krom till underhåll av normala glukosnivåer i blodet. Således är krom en mycket värdefull ingrediens i Fat Burner.

Du finner även en genomtänkt blandning av senapspulver, kanelpulver, cayennepeppar och grapefruktspulver tillsammans med karnitin. I kroppen spelar karnitin en central roll i transporten av långkedjiga fettsyror in i mitokondrierna.

En burk ger hela 40 dagars förbrukning. Tag tre kapslar i samband med måltid.

Antal doser per förpackning: 40 st. Rekommenderad daglig dos: Intag tre kapslar dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 114100
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

3PYWB6
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om