Hem » Vitaminer och Mineraler » Daily Vita-Min

Daily Vita-Min

1 2 3 4 5
(4.7/5) Baserat på 7 betyg.
Lagerstatus:
149 SEK

Beskrivning

Daily Vita-Min

Daily Vita-Min är en 24 ingrediensers avancerad multivitamin och mineralformel med tidsfördröjd utsöndring! Den har en hög dos Vitamin B komplex, Vitamin C och en förjöjd nivå av Vitamin D (till 1000% RDI), plus essentiella mineraler inklusive Selen, Zink och Krom. Vitamin C och Vitamin B12 bidrar till normal funktion av immun och nervsystem, och till reduktion av trötthet och utmattning. Vitamin B1 bidrar till normal funktion av hjärtat, Vitamin B2 till underhållet av normal syn och normala röda blodkroppar. Folsyra hjälper till med en normal proteinsyntes och har en roll i celldelningsprocessen. Biotin bidrar till normal psykologisk funktion och makronäringsmetabolism. Vitamin D bidrar till underhåll av normal muskel och immunsystems funktion, och till normal absorption/utnyttjande av Kalcium och Fosfor. Zinc bidrar till normal fertilitet, reproduktion och till underhållet av optimala testosteron nivåer, och även till normal makronäringsmetabolism.

Vår formel är också en bra källa till Selen, som bidrar till normal spermiebildning, till normal sköldkörtelfunktion och till att bibehålla normalt hår och naglar. Krom bidrar till nomal makronäringsmetabolism och till upprätthållandet av normala blodsocker nivåer! Nära ett dussin ingredienser i formeln bidrar till normal energigivande metabolism, därför hjälper Daily Vita-Min dig med daglig energi!

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Vuxna tar 1 tablett dagligen, lämpligen måltid. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten. Innehåller vete ingredienser, men ingen konstgjord smak, inget socker, ingen mjölk, ingen laktos, ingen fisk. Undvik denna produkt om du är allergisk mot jäst.

Innehållsmängd
90 tabletter – 90 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 101113
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

J3SKq
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  •   Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. C...
    249 SEK
  • 100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA! GMO FRITT! PEAN...
    59 SEK
  •   100% JORDNÖTTER INGET TILLSATT SOCKER, SALT ELLER PALMOLJA!GMO FRITT! PE...
    59 SEK