Hem » Glukosamin och Kondroitin Produkter » J-X Complex Liquid

J-X Complex Liquid

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg

Beskrivning

J-X Complex Liquid

•Bidrar till normala leder, hud, tandkött och tänder!
•Kondroitin, glukosamin, MSM & kollagen!
•Berikat med vitamin C & E!
•20 doser per flaska!

J-X COMPLEX LIQUID är en komplex formel bestående av 6 ingredienser, huvudsakligen designad att bidra till underhållet av normal ledfunktion. Den innehåller välkändt och populärt Glukosaminsulfat, Kondroitinsulfat, hydrolyserat kollagen och Metylsulfonylmetan, också känt som MSM. Den är berikad med Vitamin E och Vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagen bildning för normal funktion hos brosk, tandkött, tänder, hud och blodkärl.* Det bidrar också till normal funktion hos immunsystemet, skydd åt cellerna mot oxidativ stress och till reduktion av trötthet och utmattning.*

Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en varierad och balanserad kost

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
Drick 25 ml 3 gånger dagligen med måltid. Det rekommenderas att man använder produkten under minst 2 månader. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam kost, inte istället för mat.

Allergi information
Innehåller skaldjur! Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Söta bulkvätskor är lätta att överdosera, var uppmärksam och använd alltid mätkoppen! Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen. Kostillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Smak
Mirabelle-apelsin

Innehållsmängd
500 ml – 20 portioner

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

aYTtR
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om