Hem » Prestationshöjare/PWO » Citrulline Malate 90caps

Citrulline Malate 90caps

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Lagerstatus:
199 SEK

Beskrivning

Citrullinmalat är ett grundläggande ämne som bör ingå i nästan varje PWO. Ibland är det önskvärt att själv kunna reglera doseringen på ett smidigt sätt och då passar Citrulline Malate perfekt. Du kan använda dessa kapslar som de är ca 30 minuter före ett träningspass eller kombinera med andra produkter från Biotech.

3 300 mg citrullinmalat per dosering  
Rent citrullinmalat
Praktiska kapslar
Klassisk PWO-ingrediens

Citrullinmalat tillhör en utvald grupp av ingredienser som nästan alltid återfinns i en väl konstruerad PWO. Citrullin har varit en stapelvara i många år och idag är det ett stort antal atleter som lovordar detta ämne. Biotech USA har därför tagit fram Citrulline Malate i form av kapslar.

Citrullin är en naturligt förekommande aminosyra. Kroppen använder bland annat citrullin i arginin- kväveoxidcykeln. Det är en kemisk process som sker i främst blodkärlsväggar där blodkärlen producerar kväveoxid (NO) vilket har en avslappnade effekt på blodkärlen.

Citrullin har en naturligt syrlig smak och blandar sig inte alltid väl i dryck. Då är kapslar ett smidigt alternativ. Du får en exakt dosering vid varje tillfälle, ingen bismak och du får möjligheten att själv reglera doseringen. Du kan använda Citrulline Malate som den är men den kan även kombineras med andra produkter från Biotech.

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 3 kapslar med vätska, minst 30 minuter före träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 9998-0102
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

2GyWfY
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Varför rekommenderar vi BioTechUSA Milk Thistle? Naturligt växtextrakt 210 mg...
  Ej prissatt
 • BIOTECH USA T-Shirt / Tropical BlueBrand: BIOTECH USACategories: Mens clothes...
  199 SEK
 • BIOTECH USA T-Shirt / Tropical BlueBrand: BIOTECH USACategories: Mens clothes...
  199 SEK
 • BIOTECH USA T-Shirt / Tropical BlueBrand: BIOTECH USACategories: Mens clothes...
  199 SEK