Hem » Prestationshöjare/PWO » Bloody Pump 550g, Pineapple Mango

Bloody Pump 550g, Pineapple Mango

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 1 Betyg
Lagerstatus:
399 SEK

Beskrivning

Bloody Pump är en PWO som är helt fri från koffein och som tar produktkategorin prestationshöjare till en ny nivå. En PWO med full fokus på kvalitativa ingredienser du förväntar dig av en extrem produkt. Bloody Pump kombinerar höga doser citrullin med AAKG, taurin och glycopump®.  

Helt fri från koffein
Med hela 6 000 mg citrullinmalat
1 000 mg Glycopump®
I en djungel av olika PWOer så tar Swedish Supplements ett bestämt steg framåt och presenterar Bloody Pump. Detta är en unik PWO där Swedish Supplements tillsammans med Daniel Atterhagen har utvecklat en tungt doserad PWO som är helt befriad från centralstimulantia. Istället så har man lagt all fokus på ingredienser som är välkända bland alla som krigar på gymmet och som letar efter de mest avancerade produkterna.

Bloody Pump kombinerar ett brett spektrum av ingredienser. En av dessa är citrullin i formen citrullin-DL-malat. Citrullin är en naturligt förekommande aminosyra som kroppen blanda annat använder i arginin-kväveoxidcykeln. Detta är den process där arginin används som utgångssubstrat för att blida kväveoxid (NO). Här används även citrullin.

Tillsammans med citrullin finner du även arginin, Glycopump® som är glycerolmonostearat, beta-alanin, taurin och mer. Tillsammans bildar dessa ingredienser den perfekta produkten för dig som inte vill ha en PWO som innehåller en hög halt koffein. Bloody Pump kan användas när som helst på dygnet utan att du riskerar att ligga sömnlös på kvällen.

Antal doser per förpackning: 24 st.

Rekommenderad daglig dos: Blanda 2 rågade skopor (25 g) med 3 – 4 dl vatten i en shaker och drick 30 minuter före träning eller annan fysisk aktivitet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: IP106126
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

LMbm7
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • 100% Vitamineral100% Vita-Mineral är ett enkelt smidigt kosttillskott av vita...
  109 SEK
 • Project X Nootropic PWO täcker upp alla baser en bra PWO ska innehålla men de...
  399 SEK
 • 100% Creatine Monohydrate powder från Swedish Supplements är ett kreatinpulve...
  249 SEK
 • Karnitin är ett kroppseget ämne som även återfinns i maten vi äter och då frä...
  189 SEK