Hem » Wod Crusher » Balanced Recovery

Balanced Recovery

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Smak:
Lagerstatus:
499 SEK
Lagerstatus:
499 SEK
Lagerstatus:
499 SEK

Beskrivning

BALANCED RECOVERY

De flesta intensiva träningsformer – inklusive CrossFit® och andra högintensiva funktionella träningsmetoder – bränner mycket kolhydrater och bryter ner muskelvävnad, därför kräver effektiv återhämtning att man fyller på kolhydrater och protein eller aminosyror, likväl som andra mikronäringsämnen som elektrolyter, och naturligtvis vatten. Inflammationshantering kan också vara bra. Särskilt kritiskt är detta näringsstöd efter träningen om ytterligare träningspass ska utföras samma dag!

WOD CRUSHER’s BALANCED RECOVERY återhämtningsformel efter träning är designad att tillhandahålla signifikant och balanserat stöd med sin avancerade protein och kolhydrat matris, plus flera andra användbara extra ingredienser som den är berikad med!

ADVANCED PROTEINS: vår formel är baserad på vad som betraktas som det bästa av det bästa – hydrolyserat vassleprotein, vilket är ett enzymatiskt förspjälkat protein, det är redan nedbrutet i viss mån på liknande sätt som matsmältning, därför är dess absorption och utnyttjande bästa möjliga. Vassleprotein är branschstandard även i CrossFit® världen, eftersom dess biologiska värde är det högsta! Proteinets roll är välkänd, men speciellt kan nämnas att protein kan bidra till underhåll eller tillväxt av muskelmassa, samt till att bibehålla ett normalt skelett! *

ADVANCED CARBOHYDRATE MATRIX: i ett specifikt mängdförhållande till protein, tillhandahåller vi en kolhydrat matris som har kolhydrater med olika frisättningstid. Ämnen med både snabb och långsam utsöndingskarakteristik ingår, bland dem Palatinose™ och höggradigt grenat Cykliskt Dextrin!

EXTRA AMINO ACID support: vi tillsatte aminosyran Taurin, som är en semi-essentiell aminosyra som agerar som en lipid membranstabilisator i kroppen och kan hjälpa olika antioxidant försvarssystem.

EXTRA IMMUNE support: Vitamin C hjälper till med att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till normal kollagenbildning, normal funktion hos brosk, ben, blodkärl, tandkött, tänder och hud *. Vitamin C bidrar också till att bibehålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv fysisk träning (de gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag som överstiger det rekommenderade dagliga intaget med 200 mg)!*

BALANCED RECOVERY innehåller också elektrolyter (Kalium, Klorid, Natrium, Kalcium, Magnesium). Kalium bidrar till normal muskelfunktion, hjälper till med normal funktion hos nervsystemet och med bibehållandet av ett normalt blodtryck!*

Bromelain är ett ananasextrakt, en blandning av matsmältnings enzymer som kallas proteaser.

*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats av Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

Bruksanvisning
Mixa 1 dosering (70 g) med 400 ml vatten. Bästa tid för användning är efter träning. Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Varning
Varning för att överskrida den angivna rekommenderade dosen. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Förvaras på sval, torr plats. Värme och solljus kan skada förpackningen!

Smaker
Choklad hasselnöt, Jordgubbskräm, Pina colada

Innehållsmängd
2100 g - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 108476
Lagerstatus:
Artnr: 108477
Lagerstatus:
Artnr: 108478
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

mbe5
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
    699 SEK
    (Ord. Pris: 799 SEK)
  • 100% Whey Protein* Professional +ISO Vassle Isolat dominant 80% protein utan...
    från 289 SEK
    (Ord. Pris: 329 SEK)