Hem » Proteinpulver » 100% Whey Goldstandard

100% Whey Goldstandard

1 2 3 4 5
(3.2/5) Baserat på 35 betyg.
Storlek - Vikt:
Smak:

Beskrivning

100% Whey Gold Standard är världens mest sålda och följaktligen världens mest populära proteinpulver på sporttillskottsmarknaden!

Hydrolyserade vasslepeptider
Stärkt återhämtning 
Snabbt upptag i kroppen
Muskeluppbyggande
Mycket välsmakande

Genom sofistikerade metoder kan vassle ”isoleras” från råvarans oönskade innehåll som fett, kolesterol, laktos för att slutligen ge ett vassleprotein som är mer än 90% protein.

Denna renaste form kallas vassleisolat (WPI) och är den mest förekommande ingrediens i ON 100% Whey Gold Standard™, bara ett exempel som visar att inga billiga råvaror används, detta för att ge dig bästa möjliga produkt!

Med ON 100% Whey Gold Standard™ har proteinhalten höjts ytterligare. Variationer förekommer mellan de olika smakerna beroende på att det går åt olika mycket smakämnen för att säkerställa rätt smak. Halten protein ligger mellan 79-82% protein och detta är alltså färdig produkt, inga fantasivärden som ofta används.
Whey Gold standard löser sig mycket lätt i vätska tack vara sin speciella formula och du slipper klumpar i din shake!

HYDROWHEY™ hydrolyserade vasslepeptider (den form av vassleprotein som tveklöst tas upp snabbast) är vad som ingår i vår exklusiva proteinprodukt för att göra Whey Gold Standard™ komplett för snabbast upptag till dina muskler!

Tillsatta enzymer för lättare upptag och nedbrytning… mer vasslepeptider… högt innehåll av Glutamin och grenade aminosyror (BCAA) – listan kan göras lång men vad som gör Whey Gold Standard™ till en referensprodukt för andra proteinprodukter på marknaden.

Doseringsanvisning: Tag 1 skopa (ca 30 g) 2-3 gånger per dag, förslagsvis på morgonen och efter träning. Blanda med valfri mängd vätska (ca 2-3 dl).

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Läs mer

Specifikationer

Omdöme

Lämna ett omdöme

f6XYD
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • Speciellt utvecklad för att hjälpa kvinnliga atleter. Opti-Women från Optimum...
    369 SEK
  • En kapsel Opti-Men från Optimum Nutrition innehåller cirka 40 aktiva ingredie...
    från 219 SEK
  • Speciellt utvecklad för att hjälpa kvinnliga atleter. Opti-Women från Optimum...
    219 SEK