Hem » Vegan » 100% Plant Protein

100% Plant Protein

1 2 3 4 5
(4.4/5) Baserat på 8 betyg.
Smak:
Lagerstatus:
269 SEK
Lagerstatus:
269 SEK

Beskrivning

100% Plant Protein

Från det höggradigt rena pisane® proteinisolatet

100% AV PROTEINET KOMMER FRÅN ÄRTOR

Ärtprotein är bland de bästa vegetabiliska proteinerna när det gäller näringsvärde. Enligt vetenskapliga rön gör den essentiella aminosyraprofilen det idealiskt för människor. Förekomsten av speciella aminosyror som har betydelse när det gäller idrottsutövning är exceptionell. Med mycket bra Glutamin, Lysin och BCAA innehåll är det till och med jömförbart med vassleprotein, och när det gäller Arginin är det enastående, mycket bättre än Vassle! Matsmältnings retentionen hos ärtprotein är väldigt hög, studier på människor avslöjade runt 98% spjälkningstakt. Som ett plus, undertrycker detta protein hunger effektivt genom sin långsamma spjälkning och genom att direkt påverka på mättnads faktorer.

100% Plant Protein är baserat på en av de bästa, mycket rena råvarorna: det Belgiska Pisane® ärtproteinisolatet som är gjort på lokalt odlade gula ärtor. Det är helt naturligt och GMO (Genetiskt Modifierad Organism) fritt med nära 90% proteinhalt! Extraktionen bygger på en unik vattenbaserad process utan några organiska lösningsmedel eller hexan. Utan krav på kvävegödsling eller bevattning, så är ärtplantan miljömässigt verkligen mycket ”grön” " och eftersom ärtor odlas lokalt, är vår klimatpåverkan liten. Alla tål inte protein från animaliska källor, speciellt inte från mjölk. För dem kan 100% Plant Protein vara en lösning. Men även om du inte har några problem med animaliskt problem kan detta ärtprotein vara ett bra komplement. Det är starkt rekommenderat att rotera proteinkällorna med jämna mellanrum (t.ex. en vecka vassleprotein, sedan en vecka ärtprotein etc.) Det är krämigt och sött så du kan göra en läcker drink med 100% vegetabiliskt proteinpulver, pulvrets arom och munkänsla är exceptionell! l! Det ger 21 gram högkvalitativt protein per portion, det är både en excellent energibooster före träning och en muskelåterhämtnings shake efter träning. Proteinet i denna produkt bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och också till upprätthållandet av ett normalt skelett!

Bruksanvisning
Mixa 1 dosering (30 g) i 300 ml vatten. Bästa tillfälle för användning är efter träning.

Varning
Använd denna produkt i kombination med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, intesom kostersättning. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Produkten skall förvarasutom räckhåll för små barn. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förhindranågon sjukdom. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN! ÖVERSKRID INTE REKOMMENDERAD DOS!

Smaker
CHOKLAD PRALIN

Innehållsmängd
900 g - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 115396
Lagerstatus:
Artnr: 111208
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

Bh6Dh2
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (1)

plant protein
Är man efter protein cycle då är plant protein mkt bra val för det.
Choklad smakar bra med lite bitter smak i slutet ( efter smak ) typ som den man känner i isolate. Plant protein bli aldrig klumpar och mkt lätt att drick. Vill lägga till att det känns bra i magen även om man dricka den som post workout.
Om man blandar med lite vatten bli lite tjock som fallet i kasein.
Jag ger den i choklad smak 5/5 och rekommenderar den.
Mthana Q
2016-08-30 14:01:49

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Collawhey Balanserad, stark kombination av kvalitativt vassleprotein och...
  179 SEK
  (Ord. Pris: 199 SEK)
 • Product Description For healthy skin and cartilages Hydrolyzed Marine C...
  199 SEK
  (Ord. Pris: 249 SEK)
 • Pure Form Vegan Protein Naturligt sötat med Stevia-Hel Naturlig -Aspartamfri...
  249 SEK
  (Ord. Pris: 269 SEK)